ΑΡΧΑΝΕΣ ΑΣΠΑΙΤΕ
Οι αιτήσεις των υποψηφίων πρέπει να συμπληρωθούν αποκλειστικά με χρήση του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής αιτήσεων για πρόσληψη

Η Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) αποφάσισε την έκδοση προκήρυξης θέσεων για την πρόσληψη εντεταλμένων διδασκόντων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, μερικής ή πλήρους απασχόλησης (9 ώρες την εβδομάδα), για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023 - 2024, με δυνατότητα ανανέωσης.


Οι θέσεις αφορούν στο «Τμήμα Εκπαιδευτικών Μηχανολόγων Μηχανικών» και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Τρίτη 5 Μαρτίου.

Η πρόσληψη διδασκόντων αφορά τα παρακάτω μαθήματα:

  • Τεχνικές Μετρ. Ενεργειακών Συστημάτων (Θεωρία) 
  • Θεωρία Μηχανών Μηχανισμών (Θεωρία)

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι αιτήσεις των υποψηφίων πρέπει να συμπληρωθούν αποκλειστικά με χρήση του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής αιτήσεων για πρόσληψη εντεταλμένων διδασκόντων.

Με χρήση αυτού του συστήματος θα γίνει επίσης και η υποβολή των δικαιολογητικών των υποψηφίων σε μορφή PDF. Η υποβολή των αιτήσεων μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος πρέπει να ολοκληρωθεί κατά το διάστημα από 28 Φεβρουαρίου 2024 ημέρα Τετάρτη έως και 05 Μαρτίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 23:59.

Το σύστημα θα είναι διαθέσιμο στους υποψηφίους από την ιστοσελίδα της ΑΣΠΑΙΤΕ. Δικαιολογητικά που δεν κατατίθενται ηλεκτρονικά στο αντίστοιχο πεδίο του ηλεκτρονικού συστήματος, δεν θα ληφθούν υπόψη. Η λίστα των δικαιολογητικών περιλαμβάνει κατ’ ελάχιστον τα εξής:

  1. Αίτηση υποψηφιότητας
  2. Βιογραφικό σημείωμα
  3. Αναλυτικό υπόμνημα επιστημονικών δημοσιευμάτων
  4. Αντίγραφα των πτυχίων και των τίτλων σπουδών τους. Σε περίπτωση που οι τίτλοισπουδών έχουν χορηγηθεί από ΑΕΙ της αλλοδαπής, τότε  ακολουθείται η διαδικασία της παρ. 4 του άρθρου 304 του Ν.4957/2022 (Α΄141).
  5. Αντίγραφο διδακτορικής διατριβής. Εάν η διδακτορική διατριβή μπορεί να ανακτηθεί ηλεκτρονικά από το εθνικό αρχείο διδακτορικών διατριβών, αρκεί ο προσδιορισμός του υπερσυνδέσμου ανάκτησής της.
  6. Αντίγραφα βεβαιώσεων διδακτικής και επαγγελματικής προϋπηρεσίας.
  7. Υπεύθυνη δήλωση, όπως εκδίδεται από την πύλη gov.gr, στην οποία δηλώνουν ότι δεν έχουν καμία από τις ιδιότητες της παρ. 9 του άρθρου 173 του Ν.4957/2022.

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη των θέσεων, στον ακόλουθο ενεργό σύνδεσμο, ΕΔΩ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλιοθήκη, βιβλία, ράφι, μελέτη, ανάγνωση
Σχολικές βιβλιοθήκες Δημοτικών Σχολείων: Εγκύκλιος για τη διεύρυνση του δικτύου
Δυνατότητα εγγραφής στο Δίκτυο Σχολικών Βιβλιοθηκών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν τα Δημόσια Δημοτικά Σχολεία που διαθέτουν αυτόνομο χώρο για τη...
Σχολικές βιβλιοθήκες Δημοτικών Σχολείων: Εγκύκλιος για τη διεύρυνση του δικτύου