Γονείς Χανίων: Να σταματήσει άμεσα η διαδικασία κλεισίματος του 1ου ΓΕΛ
«Να σταματήσει ΤΩΡΑ κάθε διαδικασία κλεισίματος του 1ου ΓΕΛ και οποιουδήποτε άλλου εν ενεργεία ΓΕΛ και η μετατροπή του σε Πειραματικό», ζητούν οι γονείς Χανίων

Να σταματήσει άμεσα κάθε διαδικασία κλεισίματος του 1ου ΓΕΛ και οποιουδήποτε άλλου ΓΕΛ και η μετατροπή του σε Πειραματικό, ζητά η Ένωση Γονέων Δήμου και Κηδεμόνων Χανίων. 

Όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους, «το συγκεκριμένο ζήτημα δεν αφορά μόνο τους γονείς και τους κατοίκους της Νέας Χώρας, που μπροστά σε μια τέτοια εξέλιξη θα χάσουν το σχολείο της γειτονιάς και εκατοντάδες παιδιά κάθε χρόνο θα αναγκάζονται να μετακινούνται σε άλλα ΓΕΛ του δήμου, τα οποία ούτως ή άλλως έχουν εξαντλήσει τον αριθμό των μαθητών. Αφορά όλους τους γονείς, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, όλους τους κατοίκους του δήμου Χανίων».

Παράλληλα, οι γονείς καλούν στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 5 Οκτώβρη, στη 1 το μεσημέρι, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Απαιτούν, όχι μόνο να σταματήσει κάθε διαδικασία κλεισίματος του 1ου ΓΕΛ ή οποιουδήποτε άλλου εν ενεργεία ΓΕΛ και η μετατροπή του σε Πειραματικό, αλλά να ανεγερθούν νέα σύγχρονα και ασφαλή σχολικά κτίρια, με σαφή σχεδιασμό και χρονοδιάγραμμα, που να καλύπτουν το σύνολο των εκπαιδευτικών αναγκών στην πόλη μας.

Αναλυτικά:

Να σταματήσει ΤΩΡΑ κάθε διαδικασία κλεισίματος του 1ου ΓΕΛ και οποιουδήποτε άλλου εν ενεργεία ΓΕΛ και η μετατροπή του σε Πειραματικό!

Η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων δήμου Χανίων εκφράζει την αμέριστη στήριξη στο αγώνα των συλλόγων γονέων του 5ου Γυμνασίου και του 1ου ΓΕΛ, αλλά και των μαζικών φορέων της Νέας Χώρας ενάντια στο κλείσιμο επί της ουσίας του 1ου ΓΕΛ και της μετατροπής του σε Πειραματικό.

Το συγκεκριμένο ζήτημα δεν αφορά μόνο τους γονείς και τους κατοίκους της Νέας Χώρας, που μπροστά σε μια τέτοια εξέλιξη θα χάσουν το σχολείο της γειτονιάς και εκατοντάδες παιδιά κάθε χρόνο θα αναγκάζονται να μετακινούνται σε άλλα ΓΕΛ του δήμου, τα οποία ούτως ή άλλως έχουν εξαντλήσει τον αριθμό των μαθητών. Αφορά όλους τους γονείς, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, όλους τους κατοίκους του δήμου Χανίων. 

Καλούμε μαζικά όλους τους γονείς και τους συλλόγους γονέων να συμμετέχουν στην κινητοποίηση που διοργανώνεται την Πέμπτη, 5 Οκτώβρη, στη 1 το μεσημέρι, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, απαιτώντας να σταματήσει ΤΩΡΑ κάθε διαδικασία κλεισίματος του 1ου ΓΕΛ ή οποιουδήποτε άλλου εν ενεργεία ΓΕΛ και η μετατροπή του σε Πειραματικό. 

Απαιτούμε:

Την ανέγερση νέων σύγχρονων και ασφαλών σχολικών κτιρίων, με σαφή σχεδιασμό και χρονοδιάγραμμα, που να καλύπτουν το σύνολο των εκπαιδευτικών αναγκών στην πόλη μας.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

filologoi_1.jpg
Πόλεμοι, λιτότητα και ερείπια στο Δημόσιο Σχολείο: Οι φιλόλογοι καταγγέλλουν την πολιτική υποβάθμισης
Εξήντα μεταπτυχιακοί φοιτητές και μέλη της διοίκησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς επισκέφθηκαν πανεπιστήμια στο Μαϊάμι, με στόχο νέες διεθνείς...
Πόλεμοι, λιτότητα και ερείπια στο Δημόσιο Σχολείο: Οι φιλόλογοι καταγγέλλουν την πολιτική υποβάθμισης
taksi
Το κρυφό πρόσωπο της ελληνικής εκπαίδευσης: Απόφοιτος μιλά για τις απάτες του εκπαιδευτικού συστήματος
Σφοδρές καταγγελίες για το εκπαιδευτικό σύστημα από απόφοιτο Λυκείου: «Η παιδεία έχει εκφυλιστεί σε αποστήθιση και εξετασιοκεντρικότητα»
Το κρυφό πρόσωπο της ελληνικής εκπαίδευσης: Απόφοιτος μιλά για τις απάτες του εκπαιδευτικού συστήματος