Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Επίσης, χαρακτηρίζουν τραγικές τις συνθήκες διαβίωσης των φοιτητών στις εστίες, καθώς ο κλιματισμός δεν λειτουργεί, με αποτέλεσμα με τις θερμοκρασίες που επικρατούν να βράζουν μέσα στα δωμάτια τους.

Να μην σταματήσει η σίτιση στα εστιατόρια των φοιτητικών εστιών το καλοκαίρι, ζητούν οι οικοτροφοι φοιτητές της Θεσσαλονίκης.

«Δεν θα επιτρέψουμε στον εργολάβο να βάλει εμπόδια στη σίτιση των εστιακών φοιτητών και να τους αφήσει χωρίς φαγητό! Ειδικά φέτος με την ένταση της ακρίβειας , της ενεργειακής φτώχειας και τις αυξήσεις στις τιμές βασικών αγαθών πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης που δεκάδες συνοικότροφοι μας θα μείνουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης επειδή δουλεύουν δεν θα τους επιτρέψουμε να αφήσουν κανέναν χωρίς φαγητό!», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Οι φοιτητές προχωρούν σε κινητοποίηση στο γραφείο του υπεύθυνου φοιτητικής μέριμνας στις Δ´ ΦΕΘ την Δευτέρα 3/7 στις 11:30

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Οικοτρόφων Φοιτητικών Εστιών Θεσσαλονίκης

Η σίτιση στις Φοιτητικές Εστίες του ΑΠΘ να συνεχιστεί και το καλοκαίρι!

Μετά την κατάκτηση του Συλλόγου μας η σίτιση στις φοιτητικές εστίες να παραταθεί από τις 30 Ιουνίου στις 15 Ιουλίου τώρα απαιτούμε την περαιτέρω παράταση της! Δεν είναι δυνατόν να σταματήσει η σίτιση στα εστιατόρια των φοιτητικών εστιών! Δεν θα επιτρέψουμε στον εργολάβο να βάλει εμπόδια στη σίτιση των εστιακών φοιτητών και να τους αφήσει χωρίς φαγητό! Ειδικά φέτος με την ένταση της ακρίβειας , της ενεργειακής φτώχειας και τις αυξήσεις στις τιμές βασικών αγαθών πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης που δεκάδες συνοικότροφοι μας θα μείνουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης επειδή δουλεύουν δεν θα τους επιτρέψουμε να αφήσουν κανέναν χωρίς φαγητό! Επίσης, τραγικές είναι και οι συνθήκες διαβίωσης των φοιτητών στις εστίες, καθώς ο κλιματισμός δεν λειτουργεί, με αποτέλεσμα με τις θερμοκρασίες που επικρατούν να βράζουμε μέσα στα δωμάτια μας.

Η διαχρονική υποβάθμιση και υποχρηματοδότηση της φοιτητικής μέριμνας που έχει φέρει τις εστίες σε αυτή την κατάσταση δεν θα επιτρέψουμε να μπει εμπόδιο στη σίτιση των φοιτητών! Όπως όταν ήθελαν να κόψουν το πρωινό και να μειώσουν τις μερίδες για να μην μειωθούν τα κέρδη του εργολάβου εμείς το αποτρέψαμε το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Δυναμώνουμε το σύλλογο μας!

Κανένας φοιτητής και καμία φοιτήτρια να μην μείνουν χωρίς φαγητό!

Διεκδικούμε να συνεχιστεί η σίτιση στις φοιτητικές εστίες του ΑΠΘ καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού! Να λειτουργήσει άμεσα ο κλιματισμός σε όλα τα δωμάτια και τα κτίρια των Φοιτητικών Εστιών!

Προχωράμε σε κινητοποίηση στο γραφείο του υπεύθυνου φοιτητικής μέριμνας στις Δ´ ΦΕΘ την Δευτέρα 3/7 στις 11:30

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

DSC_.jpg
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ Ισότιμης Πρόσβασης του Πανεπιστημίου Πατρών, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα συμπερίληψης, ισότητας και συμμετοχής
ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ Ισότιμης Πρόσβασης του Πανεπιστημίου Πατρών, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα συμπερίληψης,...
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ Ισότιμης Πρόσβασης του Πανεπιστημίου Πατρών, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα συμπερίληψης, ισότητας και συμμετοχής
Κλειστά σχολεία
Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη σε Αττική και άλλες περιοχές – Πού δεν θα γίνουν μαθήματα και γιατί
Κλειστά σχολεία την Πέμπτη: Πού δεν θα γίνουν μαθήματα και για ποιο λόγο
Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη σε Αττική και άλλες περιοχές – Πού δεν θα γίνουν μαθήματα και γιατί
υγεια
Ογκολόγος προειδοποιεί: Η τροφή που εμφανίζεται στη διατροφή του 80% των ασθενών με καρκίνο του παχέος εντέρου
Η αυξημένη κατανάλωση επεξεργασμένων κρεάτων συνδέεται με μεγαλύτερο κίνδυνο εμφάνισης της νόσου, ιδιαίτερα σε νεότερες ηλικίες
Ογκολόγος προειδοποιεί: Η τροφή που εμφανίζεται στη διατροφή του 80% των ασθενών με καρκίνο του παχέος εντέρου