Την επόμενη εβδομάδα το ΦΕΚ της προκήρυξης για τη Γενική εκπαίδευση -Ποιες οι πιθανότητες διακοπής της διαδικασίας του γραπτού διαγωνισμού λόγω εκλογών

Για την έκδοση των προκηρύξεων Γενικής εκπαίδευσης, την πορεία εξέτασης των ενστάσεων για τις προκηρύξεις Ειδικής Αγωγής 2ΕΑ/2022 και 3ΕΑ/2022, αλλά και για το γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, μίλησε ο πρόδρος του ΑΣΕΠ Αθανάσιος Παπαϊωάννου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε πως αυτή τη στιγμή εξετάζονται οι ενστάσεις των προσωρινών πινάκων της προκήρυξης 3ΕΑ/2002 των εκπαιδευτικών, τονίζοντας πως «οι ενστάσεις για την προκήρυξη αυτή ανέρχονται περί τις 4.000 και αποτελούν “οιωνεί δικαστικές αποφάσεις”».

Συμπλήρωσε πως αναμένεται η εξέταση ενστάσεων για την 2ΕΑ/2022, μελών ΕΕΠ, ενώ για την 1ΕΑ/2022 μελών ΕΒΠ έχει περατωθεί η διαδικασία. 

Πότε θα βγει το ΦΕΚ της Γενικής εκπαίδευσης

Όπως δήλωσε ο Α. Παπαϊωάννου, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα αποσταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο για να λάβουν ΦΕΚ και η προθεσμία αιτήσεων θα “τρέξει” μέχρι τέλη Φεβρουαρίου «ίσως φάμε και λίγες ημέρες του Μαρτίου», όπως είπε.

«Αυτό έχει σημασία για όσους έχουν να λάβουν βεβαιώσεις πτυχίων. Αναμένεται να υπάρξουν περί τις 150 -200.000 υποψηφιότητες εκπαιδευτικών», ανέφερε.

Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Ποιες οι πιθανότητες διακοπής της διαδικασίας λόγω εκλογών

Για την πιθανότητα διακοπής της διαδικασίας, λόγω εκλογών, μίλησε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, τονίζοντας πως οι διαδικασίες ΔΕΝ ΘΑ σταματήσουν στη περίπτωση που προκηρυχθεί η διενέργεια των εκλογών στις 9 Απριλίου. 

Και επισήμανε πως η πρόβλεψη διακοπής διαδικασιών λόγω εκλογών «πρέπει να αλλάξει κάποια στιγμή».

Αξίζει να σημειωθεί πως σε συνέντευξή του τον Ιανουάριο, ο Α. Παπαϊωάννου είχε δηλώσει πως ο στόχος για τη διεξαγωγή του ΑΣΕΠ αρχές Μαρτίου και πριν τις εκλογές είναι εφικτός. «Όπως όλα δείχνουν ο Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός θα γίνει πριν τις εκλογές», είχε πει χαρακτηριστικά.

Επιπροσθέτως, δήλωσε πως ο γραπτός διαγωνισμός αφορά την κατάταξη των υποψηφίων και όχι την πρόσληψη. 

«Πρόκειται για διαγωνισμό κατάταξης και όχι για διαγωνισμό πρόσληψης, μιας και η κατάταξη των υποψηφίων θα χρησιμοποιηθεί για μελλοντικές προσλήψεις», ανέφερε και συμπλήρωσε πως από τους 108.000 υποψηφίους, οι περισσότεροι αναφέρονται στον κλάδο Διοικητικού/Οικονομικού. 

Δείτε το βίντεο: 

Ο μόνος τρόπος στην Ελλάδα να προλάβουν οι αναπληρωτές να πάρουν 7 μόρια (+4) για τους Πίνακες πριν κλείσουν οι αιτήσεις

Ο μόνος τρόπος στην Ελλάδα να προλάβουν οι υποψήφιοι αναπληρωτές πριν κλείσουν οι αιτήσεις να πάρουν 7 έξτρα μόρια είναι η online εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών του goLearn!

Οι υπόλοιπες πιστοποιήσεις Αγγλικών κάνουν από 2 έως 5 μήνες να πάρετε το χαρτί στα χέρια σας!

Είναι η μόνη στη χώρα που παίρνετε το χαρτί μέσα σε 2 με 3 μόνο ημέρες στα χέρια σας! Κάνετε online την πιο εύκολη εξέταση στην Ελλάδα από τον υπολογιστή σας μέσω τεστ ερωτήσεων - απαντήσεων σε Reading - Listening μόνο και μετά από 2 με 3 ημέρες έρχεται το χαρτί

Αυτοί επιλέγουν δεκάδες χιλιάδες ενήλικες κάθε χρόνο που βιάζονται να πάρουν τα Αγγλικά και τα έξτρα μόρια!

Μαζί με την Πιστοποίηση Αγγλικών λαμβάνεται και 4 μόρια με την Πιστοποιηση υπολογιστών άρα 13!

ΚΑΝΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ 7 ΜΟΡΙΑ (+4 με Πιστοποίηση Η/Υ)

Τα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια που πληρούν τη νομοθεσία και δίνουν 2 μόρια στους εκπαιδευτικούς

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΟΠΣΥΔ - Αναπληρωτές: Οδηγίες εγγραφής αναπληρωτών

Προκηρύξεις Εκπαιδευτικών: Προλάβετε 11 μόρια ΠΡΙΝ τις ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ  ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον ΟΠΣΥΔ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 12 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα