ΥΠΑΙΘ
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Μόνο οι κεντρικές υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας μπορούν να κοινοποιήσουν στοιχεία για λειτουργικά κενά, απαντούν οι Περιφερειακές Διευθύνσεις

«Υπηρεσιακά στοιχεία» που μόνο το ίδιο το ΥΠΑΙΘ μπορεί να κοινοποιήσει, θεωρούνται τα λειτουργικά κενά εκπαίδευτικών από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Αυτό προκύπτει από απαντήσεις που δίνουν Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης σε αιτήματα συλλόγων και ομοσπονδιών εκπαιδευτικών για ανακοίνωση των κενών. 

Για παράδειγμα, η ΠΔΕ Στερεάς Ελλάδας σε σχετικό έγγραφο του Συλλόγου ΕΕΠ-ΕΒΠ Στερεάς Ελλάδας περί κοινοποίησης λειτουργικών κενών προς χρήση των αναπληρωτών για δήλωση περιοχών 2022, απάντησε ως εξής:

Ο αριθμός των λειτουργικών κενών που καταγράφονται και καταχωρίζονται στο ΟΠΣΥΔ αποτελούν υπηρεσιακά στοιχεία που κοινοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από κεντρικές υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων”.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σύμφωνα με ανάρτηση του προέδρου του ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας κ.Βασίλη Βούγια,η απάντηση αυτή δόθηκε σε επιστολή που είχε στείλει ο Σύλλογος και στην οποία ανέφερε τα εξής:

ΘΕΜΑ: «Έγγραφο αίτημα του ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας για τον αριθμό των λειτουργικών κενών ανά κλάδο-ειδικότητα και ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης των μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ στις ΣΜΕΑΕ και στα ΚΕΔΑΣΥ»

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Στερεάς Ελλάδας  ως ο πρωτοβάθμιος συνδικαλιστικός φορέας που εκπροσωπεί τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΕΠ και ΕΒΠ) της Στερεάς Ελλάδας, μόνιμους και αναπληρωτές, που στελεχώνουν τη Δημόσια Ειδική και Γενική Εκπαίδευση, καθώς και τα ΚΕΔΑΣΥ και τις ΕΔΥ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας  και ενόψει των επικείμενων προσλήψεων των συναδέρφων αναπληρωτών για το σχολικό έτος 2022-2023, αιτείται την αποστολή αριθμητικών στοιχείων με τον ακριβή αριθμό των λειτουργικών κενών ανά κλάδο-ειδικότητα των μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ στις ΣΜΕΑΕ,  στα ΚΕΔΑΣΥ και στα ΣΔΕΥ των ΚΕΔΑΣΥ.

Το αίτημά μας αφορά στην επίσημη ενημέρωσή μας από τις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης για τις ΣΜΕΑΕ και από την ΠΔΕ Στερεάς Ελλάδας για τα ΚΕΔΑΣΥ και τα ΣΔΕΥ των ΚΕΔΑΣΥ, προκειμένου να γνωρίζουμε αξιόπιστα και επίσημα τον ακριβή αριθμό των λειτουργικών κενών, που έχουν καταγραφεί στον ΟΠΣΥΔ για τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ στη Στερεά Ελλάδα, το σχολικό έτος 2022-2023. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση και αναμένουμε τη θετική διευθέτηση του αιτήματός μας. 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Αποκτήστε όλη την ύλη μαζι με εξπρες προετοιμασία μόνο 200 ευρώ

ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ 400 ευρώ επίδομα σε 150000 εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 20 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΙΕΠ
ΙΕΠ: Αυτοί είναι οι 1.549 επιμορφωτές των εκπαιδευτικών - Πίνακας
Αναλυτικά ο πίνακας με τους 1.549 επιμορφωτές των εκπαιδευτικών στα Προγράμματα Σπουδών και το Εκπαιδευτικό Υλικό Πρωτοβάθμιας και...
ΙΕΠ: Αυτοί είναι οι 1.549 επιμορφωτές των εκπαιδευτικών - Πίνακας
σχολειο κλειστο
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Κλειστά τα σχολεία σε Κύμη-Αλιβέρι
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Κλειστά θα είναι τα σχολεία στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου τη Δευτέρα και την Τρίτη  - Την Κυριακή οι αποφάσεις για την Αττική
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Κλειστά τα σχολεία σε Κύμη-Αλιβέρι
κλειστο σχολειο
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» - Κλειστά σχολεία: Αύριο η απόφαση για τα σχολεία της Αττικής
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Αύριο η απόφαση για το αν θα κλείσουν τα σχολεία στην Αττική τη Δευτέρα
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» - Κλειστά σχολεία: Αύριο η απόφαση για τα σχολεία της Αττικής
ανοσοποιητικό
Ανοσοποιητικό: Πως θα καταλάβουμε πως εξαντλούνται οι άμυνες του οργανισμού - Τι να κάνουμε
Η έλλειψη ύπνου, το στρες, οι εξαντλητικές δίαιτες και το φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα επηρεάζουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα.
Ανοσοποιητικό: Πως θα καταλάβουμε πως εξαντλούνται οι άμυνες του οργανισμού - Τι να κάνουμε