golearn-engl_970-250
Thumbnail
Προ των πυλών οι προσλήψεις αναπληρωτών 2021 - Η προθεσμία για τις αιτήσεις - Τα σημεία που πρέπει να προσέξετε στη δήλωση περιοχών - Πότε ανοίγουν ξανά οι πίνακες

Προ των πυλών βρίσκονται οι προσλήψεις αναπληρωτών, καθώς, σύμφωνα με την έως τώρα πληροφόρηση, η Α' φάση αναμένεται να «τρέξει» μεταξύ 25 και 27 Αυγούστου. Σε αυτή θα συμπεριλαμβάνεται και η παράλληλη στήριξη. Παράλληλα, η προθεσμία των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 20 Αυγούστου.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του ΠΑΣΑΔη Α' Φάση θα «σπάσει» στα δύο, όπως και πέρυσι, καθώς «δε θα δοθούν όλα τα υπάρχοντα κενά».

«Το εκτιμώμενο κομμένο 30% των κενών αναγκαστικά θα πάει στη δεύτερη φάση, που θα ακολουθήσει λίγες μέρες μετά και που πιθανόν θα περιλαμβάνει και τα ΖΕΠ», επισημαίνεται σχετικά.

H πρόσκληση για αιτήσεις προτίμησης περιοχών - Προθεσμία μέχρι την Παρασκευή

Πριν λίγες ημέρες, το υπουργείο Παιδείας δημοσίευσε την πρόσκληση για υποβολή αίτησης-δήλωσης προτίμησης περιοχών για πρόσληψη ως προσωρινών αναπληρωτών ή/και ωρομισθίων το σχολικό έτος 2021-2022.

Οι αιτήσεις-δηλώσεις προτίμησης περιοχών υποβάλλονται από την Παρασκευή 13/8 έως και την Παρασκευή 20/8/2021, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΠΣΥΔ).

Το υπουργείο Παιδείας καλεί τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς να δηλώσουν περιοχές προτίμησης για πρόσληψή τους ως αναπληρωτών, πλήρους ή/ και μειωμένου ωραρίου ή/ και ως ωρομισθίων, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας έως ενός (1) διδακτικού έτους στη γενική εκπαίδευση, στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση, στα μουσικά σχολεία, στα καλλιτεχνικά σχολεία, στα σχολεία εκκλησιαστικής εκπαίδευσης, στη Σιβιτανίδειο Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, στις δομές υποδοχής για την εκπαίδευση των προσφύγων (Δ.Υ.Ε.Π.), στα Κέντρα Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) και στις σχολικές μονάδες Β/θμιας Εκπαίδευσης που λειτουργούν σε καταστήματα κράτησης, κατά περίπτωση, για το σχολικό έτος 2021 - 2022.

Ολόκληρη η πρόσκληση και τα κριτήρια εδώ

Σαρώνει τις προτιμήσεις το σεμινάριο στο μάθημα της Σεξουαλικής Αγωγής του Παν.Αιγαίου

Δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευτικοί κάνουν αγώνα δρόμου να κατοχυρώσουν μία θέση στο κορυφαίο σεμινάριο αυτή την στιγμή στην Ελλάδα πάνω στο μάθημα της σεξουαλικής αγωγής που για φέτος μπαίνει για πρώτη φορά στα σχολεία.

Το σεμινάριο ξεκινάει στις 30 Αυγούστου και έχει ανοικτές αιτήσεις έως 20 Αυγούστου. Το σεμινάριο που πραγματοποιείται από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Golearn πληροί ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ της νομοθεσίας για διορισμούς και προσλήψεις εκπαιδευτικών σε ΑΣΕΠ, ΠΙΝΑΚΕΣ - Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τι πρέπει να προσέξετε στη δήλωση περιοχών

Ο ΠΑΣΑΔ επισημαίνει έξι βασικά σημεία που θα πρέπει να προσέξουν οι ενδιαφερόμενοι στην εγκύκλιο για τις αιτήσεις προτίμησης περιοχών.

Πιο αναλυτικά:

1) Φέτος θα υπάρχει ξεχωριστό πεδίο για όποιον θέλει να προσληφθεί ως αναπληρωτής τρίμηνης διάρκειας.

Αναπληρωτές τρίμηνης διάρκειας  που δεν λαμβάνουν υπηρεσία εντός τριών ημερών, τότε θα αποκλείονται από τις μεταγενέστερες προλήψεις. Προσοχή η σύμβαση μπορεί να είναι πλήρους ή μειωμένου ωραρίου. Τα μόρια που λαμβάνουν οι αναπληρωτές τρίμηνης διάρκειας είναι 1 μόριο ανά μήνα πραγματικής προϋπηρεσίας και μισό μόριο για κάθε μήνα. Το σύνολο των μορίων που δύναται να λάβει ένας αναπληρωτής τρίμηνης διάρκειας για ένα σχολικό έτος είναι τα 10 μόρια.

2) Η σειρά που τρέχει το σύστημα για προσλήψεις ειδικής αγωγής είναι η εξής: 

α) Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε.) / Τμήματα Ένταξης (Τ.Ε.) με επιπρόσθετα προσόντα γνώσης γραφής Braille (Braille) και Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας (Ε.Ν.Γ.),

β) εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη με επιπρόσθετα προσόντα γνώσης Braille και Ε.Ν.Γ.,

γ) Σ.Μ.Ε.Α.Ε./Τ.Ε. με επιπρόσθετο προσόν γνώσης Ε.Ν.Γ.,

δ) Σ.Μ.Ε.Α.Ε./Τ.Ε. με επιπρόσθετο προσόν γνώσης Braille,

ε) εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη με επιπρόσθετο προσόν γνώσης Ε.Ν.Γ.,

στ) εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη με επιπρόσθετο προσόν γνώσης Braille,

ζ) Σ.Μ.Ε.Α.Ε./Τ.Ε. άνευ επιπρόσθετου προσόντος γνώσης Braille ή Ε.Ν.Γ. και

η) εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη άνευ επιπρόσθετου προσόντος γνώσης Braille ή Ε.Ν.Γ.

3) Απενεργοποίηση της δήλωσης μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη σχολική χρονιά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ξεκινήσει το σύστημα προσλήψεων να τρέχει, τότε δεν δίνεται η δυνατότητα της απενεργοποίησης της αίτησης. 

4) Τροποποίηση της δήλωσης/ αίτησης με την αφαίρεση περιοχών δύναται να πραγματοποιεί από την 1 Οκτωβρίου έως και τις 30 Απριλίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξετε την σειρά με την οποία δηλώσατε τις περιοχές. Μόνο αφαίρεση περιοχών. 

5) Κατά την ανάληψη υπηρεσίας θα πρέπει να προσκομίσουμε βεβαίωση εμβολιασμού (Ψηφιακό πιστοποιητικό Covid 19) ή βεβαίωση νόσησης από covid 19 ή βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου είτε μέσω rapid test είτε μέσω μοριακού τεστ. 

6) Από την ανακοίνωση των ονομάτων δίνεται προθεσμία πέντε ημερών για ανάληψη υπηρεσίας.

Αν μέχρι τότε δεν γίνει ανάληψη τότε ο αναπληρωτής εκπαιδευτικός αποκλείεται από την διαδικασία για το τρέχον σχολικό έτος και για το επόμενο σχολικό έτος. Επίσης, αν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί δεν προσκομίσουν κάποιο από τα παραπάνω δικαιολογητικά για covid 19, τότε δεν μπορούν να αναλάβουν υπηρεσία και εφαρμόζεται ο διετής αποκλεισμός για οποιαδήποτε πρόσληψη.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ 9ΜΗΝΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ

Στην κορυφή των επιλογών των εκπαιδευτικών, μόνιμων αλλά και αναπληρωτών, νέων απόφοιτων παιδαγωγικών και καθηγητικών τμημάτων αλλά και τελειόφοιτων, είναι τα εξής 4 αντικείμενα που πραγματοποιούνται από Πανεπιστήμιο (Πανεπιστήμιο Αιγαίου) που ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (πολύ σημαντικό), και πληρούν τις προϋποθέσεις για μοριοδότηση.

Αυτά είναι

Τα σεμινάρια καλό είναι να ειναι 9μηνης διάρκειας ώστε να έχετε ασφάλεια σε ενδεχόμενη αύξηση των κριτηρίων όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο διάρκειας όσο αναφορά τα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια

Τα σεμινάρια καλό είναι να προλάβετε το όριο του Αυγούστου ώστε να έχετε περισσότερες πιθανότητες για το άνοιγμα των πινάκων

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Προσλήψεις αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ: Ερωτήσεις και απαντήσεις για τις αιτήσεις

tsanta

Οι τ. αιρετοί ΚΥΣΕΕΠ Γεωργία Μπουλμέτη και Βασίλης Βούγιας επιμελήθηκαν έναν χρήσιμο οδηγό με ερωτήσεις και απαντήσεις για τις αιτήσεις αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ.

Συγκεκριμένα:

1.Πόσο διαρκούν οι αιτήσεις  αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ 2021-22 για τη δήλωση περιοχών;

Από  την Παρασκευή 13.08.2021 έως και την Παρασκευή 20.08.2021. Συμβουλεύουμε τους/ις συναδέλφους να μην περιμένουν τελευταία στιγμή για να υποβάλλουν την αίτηση καθώς μπορεί να συμβεί οτιδήποτε.

2.Τι να προσέξω κατά τη συμπλήρωση της αίτησης στο ΟΠΣΥΔ;

Επιλέγετε αίτηση αναπληρωτή ΕΕΠ ΕΒΠ, κατά την είσοδό σας στο ΟΠΣΥΔ, από το κεντρικό μενού επιλέγοντας το πεδίο «Αιτήσεις» στο οποίο εμφανίζονται οι δυνατές επιλογές των τύπων αίτησης.

Ελέγξετε τα προσωπικά σας στοιχεία και διορθώστε ότι έχει αλλάξει ή είναι λάθος. 

Προσοχή οι άρρενες ελέγξτε αν είναι επιλεγμένο το πεδίο «Εκπληρωμένες Στρατ. Υποχρεώσεις» στον προσωπικό ηλεκτρονικό σας φάκελο στο ΟΠΣΥΔ, ακόμα και αν αυτό δεν εμφανίζεται επικυρωμένο.

Η δήλωση περιοχών είναι υποχρεωτική (από μία έως το σύνολο  των περιοχών  που επιθυμείτε).

Δεν είναι υποχρεωτικό να επιλέξετε, αν δεν επιθυμείτε, το πεδίο με το ότι αποδέχεστε τη σύμβαση τρίμηνης διάρκειας.

Στο τελευταίο βήμα αφού έχετε συμπληρώσει όλα τα στοιχεία της αίτησης έχετε τη δυνατότητα να προβείτε σε «Καταχώριση Αίτησης» ώστε να πάρετε αριθμό πρωτοκόλλου.

Αν τροποποιήσετε την αίτηση σας, εντός της ημερομηνίας υποβολής που έχει οριστεί, δεν παράγεται διαφορετικός αριθμός πρωτοκόλλου ούτε αποστέλλεται κάποιο e-mail επιβεβαίωσης.

3.Τι αλλάζει φέτος;

 Για τους ΠΕ23 και ΠΕ30 υπάρχει ξεχωριστή επιλογή  περιοχής ΣΔΕΥ στα ΚΕΔΑΣΥ και αφορά τις νέες ΕΔΥ (παλιές ΕΔΕΑΥ) οι οποίες λειτουργούν στα ΚΕΔΑΣΥ (πρώην ΚΕΣΥ). Αναφορικά με την άνωθεν περ. ζ επισημαίνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 17 του πρόσφατα ψηφισθέντα ν. 4823/2021 (Α΄ 136) οι Επιτροπές Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ) σχολικών μονάδων της γενικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης, οι οποίες λειτουργούν στα Σχολικά Δίκτυα Εκπαιδευτικής Υποστήριξης (ΣΔΕΥ) στελεχώνονται από μέλη ΠΕ23 και ΠΕ30 σε θέσεις που συνιστώνται και κατανέμονται στα ΚΕΔΑΣΥ.

Ως εκ τούτου στην ηλεκτρονική αίτηση στο ΟΠΣΥΔ υφίσταται πλέον ξεχωριστή επιλογή ΣΔΕΥ-ΚΕΔΑΣΥ ώστε οι υποψήφιοι των εν λόγω κλάδων να δηλώνουν την προτίμησή τους. Σύμφωνα, δε, με το ως άνω άρθρο με απόφαση των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης ιδρύονται τα ΣΔΕΥ με τις σχολικές μονάδες που τα αποτελούν. Αναμένεται η υπογραφή της κατανομής των 550 θέσεων ΕΔΥ ανά Περιφερειακή Δ/νση και η επιμέρους κατανομή τους ανά Δ/νση Εκπαίδευσης και ΚΕΔΑΣΥ.

Σας ενημερώνουμε ότι οι θέσεις στα ΣΔΕΥ – ΚΕΔΑΣΥ αφορούν αποκλειστικά θέσεις στα γενικά σχολεία. Δε γνωρίζουμε ακόμα τα γενικά σχολεία που θα πλαισιώσουν τα καινούργια ΣΔΕΥ.

4.Θα ολοκληρώνεται η κάλυψη θέσεων με αναπληρωτές σε μια Διεύθυνση-περιοχή και μετά θα προχωράει το σύστημα στην επόμενη; 

Πρώτα θα ληφθεί υπόψη η επιλογή του υποψηφίου στη συγκεκριμένη Διεύθυνση-περιοχή.

Οι περιοχές είναι ξεχωριστά ανά διεύθυνση εκπαίδευσης είτε πρωτοβάθμιας, είτε δευτεροβάθμιας. Τα ΚΕΔΑΣΥ είναι ξεχωριστή περιοχή, όπως και τα ΣΔΕΥ σε ΚΕΔΑΣΥ. Αυτό σημαίνει ότι  αν κάποιος έχει δηλώσει μία συγκεκριμένη περιοχή πρώτη και εκεί έχει θέση ΣΜΕΑΕ, μπορεί να προσληφθεί σε θέση ΣΜΕΑΕ χωρίς να μπορεί ο υποψήφιος να επιλέξει, παρά μόνο σχολείο ΣΜΕΑΕ στη συγκεκριμένη περιοχή.

Αυτό συμβαίνει γιατί κατά τη ροή των προσλήψεων προηγούνται οι θέσεις σε ΣΜΕΑΕ και έπονται τα άλλα προγράμματα. Αν δεν έχει θέση ΣΜΕΑΕ στη συγκεκριμένη περιοχή ή αν ο προηγούμενος στον πίνακα έχει πάρει τη θέση στο ειδικό σχολείο,  τότε θα προσληφθεί στην κενή θέση σε άλλο πρόγραμμα εφόσον υπάρχει  θέση (πίστωση) στη συγκεκριμένη περιοχή. 

Δεν θα προσπεράσει το σύστημα δηλαδή  την επιλογή του υποψηφίου της συγκεκριμένης περιοχής αν υπάρχει κενό. Αυτό σημαίνει ότι ο αναπληρωτής δε φεύγει από την περιοχή που έχει επιλέξει.

5. Αν δεν υποβάλω δήλωση περιοχών φέτος, μπορώ να υποβάλω κατά το προσεχές  έτος 2022-23 από τη στιγμή που είμαι στους Πίνακες;

 Η υποβολή αίτησης είναι προαιρετική, η μη υποβολή της δεν έχει κύρωση, κύρωση έχει η μη ανάληψη υπηρεσίας ή η παραίτηση. Επίσης κατά τη διάρκεια του έτους δύναται κάποιος να υποβάλλει αίτηση σε ειδική πρόσκληση ακόμα αν δεν έχει κάνει αίτηση δήλωσης περιοχών κατά την παρούσα φάση.

6. Η προσμέτρηση υπηρεσίας ισχύει μόνο στο συγκεκριμένο κλάδο και δεν μεταφέρεται πια από κλάδο σε κλάδο;

Σύμφωνα με τον νόμο 4692/2020 άρθρο 42, προσμετράται στο εξής, για διορισμό ή πρόσληψη σε ορισμένο κλάδο, μόνο η εκπαιδευτική υπηρεσία, που παρέχεται στον κλάδο αυτό. Συγκεκριμένα [Αρχή Τροποποίησης] «β) Εκπαιδευτική προϋπηρεσία ανά κλάδο: εκατόν είκοσι (120) μονάδες κατ’ ανώτατο όριο, οι οποίες αναλύονται ως εξής: αα) μία (1) μονάδα ανά μήνα πραγματικής εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας έως κατ’ ανώτατο όριο εκατόν είκοσι (120) μήνες, ββ) δύο (2) μονάδες ανά μήνα πραγματικής εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας σε δυσπρόσιτες σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όπως καθορίζονται στην περ. Β΄ της υπ’ αρ. 133529/ ΓΔ4/7.8.2018 απόφασης του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (Β΄ 3941), καθώς και σε σχολικές μονάδες που λειτουργούν σε καταστήματα κράτησης έως κατ’ ανώτατο όριο εξήντα (60) μήνες.» – ΑΝΤΙΚ. ΤΗΣ ΠΕΡ. Β ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 57 ΜΕ ΤΟ ΑΡΘ. 42 ΤΟΥ Ν. 4692/20, ΦΕΚ-111 Α/12-6-20 [Τέλος Τροποποίησης].

7. Κυρώσεις

A. Οι προσωρινοί αναπληρωτές υποχρεούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 8 του άρθρου 111 του ως άνω νόμου 4821/2021, να προσκομίσουν κατά την ανάληψη υπηρεσίας Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID-19 της Ε.Ε. (EU Digital COVID Certificate EUDCC) όσον αφορά στον εμβολιασμό ή στη νόσηση από τον κορωνοϊό COVID-19, ή βεβαίωση εμβολιασμού ή βεβαίωση θετικού διαγνωστικού ελέγχου ή ισοδύναμο πιστοποιητικό ή βεβαίωση τρίτης χώρας ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (rapid test ή PCR test), η οποία εκδίδεται είτε μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr-ΕΨΠ), είτε από τον ιδιωτικό φορέα που επιλέγεται με δική τους επιβάρυνση. Εφόσον δεν προσκομίσουν κατά την ανάληψη υπηρεσίας το απαραίτητο πιστοποιητικό δεν αναλαμβάνουν υπηρεσία και εφαρμόζονται, κατά περίπτωση, οι κυρώσεις των διατάξεων: Της παρ. 5Α του άρθρου 63 του ν. 4589/2019: “Εκπαιδευτικοί και μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π., οι οποίοι προσλαμβάνονται στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ως προσωρινοί αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και για οποιονδήποτε λόγο δεν αναλαμβάνουν υπηρεσία εντός πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία που ορίζεται στην ανακοίνωση της πρόσληψης ή αναλαμβάνουν υπηρεσία και στη συνέχεια παραιτούνται, αποκλείονται από τις προσλήψεις κατά το σχολικό έτος που διανύεται κατά την ανακοίνωση της πρόσληψης, καθώς και κατά το επόμενο σχολικό έτος…” Της παρ. 4 του άρθρου 46 του ν. 4692/2020: “Εκπαιδευτικός ή μέλος Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π., που προσλαμβάνεται ως αναπληρωτής σε κενό με την ειδική πρόσκληση, ύστερα από την αίτηση-δήλωση συμμετοχής του, και για οποιονδήποτε λόγο δεν αναλαμβάνει υπηρεσία εντός πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία που ορίζεται στην ανακοίνωση της πρόσληψης ή αναλαμβάνει υπηρεσία και στη συνέχεια παραιτείται, αποκλείεται από τις προσλήψεις κατά το σχολικό έτος που διανύεται κατά την ανακοίνωση της πρόσληψης, καθώς και κατά τα δύο επόμενα σχολικά έτη…”

Πότε ανοίγουν ξανά οι πίνακες αναπληρωτών και διορισμών

Με βάση το νέο σύστημα διορισμών (ν.4589/2019) νέους πίνακες διορισμών και αναπληρωτών θα έχουμε 2 χρόνια μετά την έκδοση των τελικών πινάκων από τη πρώτη εφαρμογή του νόμου. Έτσι για Ειδική εκπαίδευση, αφού τελικούς πίνακες είχαμε τον Ιούλιο του 2020, νέους πίνακες θα έχουμε τον Ιούλιο του 2022.

Στη Γενική Αγωγή, εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ οι τελικοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης της Προκήρυξης 2ΓΕ/2019 στις 26.07.2021

Έτσι, νέους πίνακες για γενική αγωγή θα έχουμε τέλη Ιουλίου του 2023. Γιατί καθυστέρησαν οι τελικοί πίνακες; 

Διότι σύμφωνα με τον εκπαιδευτικό Λάμπρο Σιδερά η κατάρτιση τελικών πινάκων με βάση το νέο σύστημα απαιτεί έλεγχο ΟΛΩΝ όλων των προσόντων που δηλώνει στο ΑΣΕΠ ο κάθε εκπαιδευτικός(πτυχία ,μεταπτυχιακά, σεμινάρια,ξένες γλώσσες , προϋπηρεσία κτλ).Οι αιτήσεις ήταν χιλιάδες (πάνω από 150.000).

Πριν το σύστημα αυτό για την κατάρτιση των πινάκων μετρούσε μόνο η προϋπηρεσία και ο βαθμός πτυχίου και έτσι ήταν εύκολο να ανανεώνονται οι πίνακες κάθε χρόνο.

Περισσότερες πληροφορίες για το πότε ανοίγουν ξανά οι πίνακες αναπληρωτών και διορισμών εδώ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΟΔΗΓΟΣ για τις δηλώσεις περιοχών και τις αιτήσεις αναπληρωτών

Αιτήσεις για το ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 1000 ευρώ σε 80000 ανέργους ΕΔΩ

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Αυτό το σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Η 1η Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση στον Αυτισμό από το Παν.Πατρών με Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Βρετανία: Σκέφτονται να καθιερώσουν τρεις μέρες μάθημα την εβδομάδα λόγω του αυξημένου κόστους στην ενέργεια!
Οι Βρετανοί θέλουν να καθιερώσουν τρεις μέρες μάθημα την εβδομάδα λόγω της ενέργειας!
Βρετανία: Σκέφτονται να καθιερώσουν τρεις μέρες μάθημα την εβδομάδα λόγω του αυξημένου κόστους στην ενέργεια!
Τι κρύβεται πίσω από τον πρώην παίκτη reality που εισέβαλε στο Εφετείο με ναρκωτικά και €1.5 εκατ. ευρώ;
Ποιος είναι ο Βασίλης Γοργολίτσας, o τραγουδιστής, ποδοσφαιριστής και παίκτης ριάλιτι που παραδόθηκε με ναρκωτικά, κοκαΐνη και 1,5 εκατομμύρια ευρώ;
Τι κρύβεται πίσω από τον πρώην παίκτη reality που εισέβαλε στο Εφετείο με ναρκωτικά και €1.5 εκατ. ευρώ;