Συντονιστικό Καλλιτεχνικών Τμημάτων ΑΕΙ: «Για τις σπουδές και τη ζωή που έχουμε ανάγκη»
Φοιτητές και φοιτήτριες των καλλιτεχνικών τμημάτων ΑΕΙ της χώρας ενώνουν το ταλέντο τους ζητώντας ποιοτικές σπουδές

Φοιτητές και φοιτήτριες των καλλιτεχνικών τμημάτων ΑΕΙ της χώρας ενώνουν το ταλέντο τους ζητώντας ποιοτικές σπουδές.

Έτσι δημιουργήθηκε ένα Συντονιστικό Καλλιτεχνικών Τμημάτων ΑΕΙ με σκοπό να οργανωθεί συλλογικά ο αγώνας των σπουδαστών.

Στο κανάλι του συντονιστικού στο youtube ανέβηκε βίντεο με δράση μέσω της οποίας οι φοιτητές και οι φοιτήτριες εκφράζουν την αντίθεσή τους στην επί μακρόν επιβολή της τηλεκπαίδευσης αλλά και στον νόμο Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη.

«Για τρία ολόκληρα εξάμηνα οι σχολές μας παραμένουν κλειστές. Η κυβέρνηση όλο αυτό το διάστημα αντί να πάρει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να επιστρέψουμε με ασφάλεια στους χώρους που σπουδάζουμε, έδωσε 30 εκατομμύρια για δυνάμεις καταστολής, ψήφισε το νόμο έκτρωμα Κεραμέως- Χρυσοχοΐδη που στόχο δεν έχει την προστασία των φοιτητών ή την αναβάθμιση των ιδρυμάτων αλλά να χτυπήσει οποιονδήποτε αντιστέκεται στα σχέδια που κάνουν για να υποβαθμίσουν κι άλλο τις σπουδές μας» αναφέρει το Συντονιστικό Καλλιτεχνικών Τμημάτων ΑΕΙ.

Το βίντεο

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

proteini-kai-futikes-ines.jpg
Φυτική ή ζωική πρωτεΐνη; Νέα έρευνα «γκρεμίζει» τον διατροφικό μύθο
Οι ειδικοί καταλήγουν ότι η συνολική ημερήσια πρόσληψη πρωτεΐνης έχει μεγαλύτερη σημασία από τον τύπο ή την ώρα κατανάλωσης
Φυτική ή ζωική πρωτεΐνη; Νέα έρευνα «γκρεμίζει» τον διατροφικό μύθο