ειδικη αγωγή
Με μια σκληρή ανακοίνωση η διευθύντρια ΠΕ Φωκίδας κ.Αμαλία  Παπαϊωάννου συστήνει στα ΜΜΕ να μη διασπείρουν, "με επιπολαιότητα και κατά οποιοδήποτε τρόπο", ανακριβείς «ειδήσεις» για τη διασπορά του κορονοϊού στα σχολεία

Η διευθύντρια, με αφορμή όπως αναφέρει "μη έγκυρα δημοσιεύματα σχετικά με θέματα διασποράς του κορονοϊού στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειάς μας, ανακοινώνει ότι οι μόνοι αρμόδιοι για να παράσχουν έγκυρες πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους είναι η ίδια και οι διευθυντές των σχολείων. Προειδοποιεί μάλιστα για περαιτέρω ενέργειες (επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας) και κάνει στις συστάσεις για τα fake news σχετικά με την εξάπλωση του κορονοϊού.

Η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση Σύσταση προς τα ΜΜΕ

Με αφορμή μη έγκυρα δημοσιεύματα σχετικά με θέματα διασποράς του κορονοϊού στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειάς μας, ανακοινώνουμε ότι οι μόνοι αρμόδιοι για να παράσχουν έγκυρες πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους είναι η υπογράφουσα Δ/ντρια Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Ν . Φωκίδας σε συνεργασία με τους/τις Διευθυντές/ντριες και τους/τις Προϊσταμένους/νες των σχολείων .

Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας, συστήνουμε να μη διασπείρονται, με επιπολαιότητα και κατά οποιοδήποτε τρόπο, ανακριβείς «ειδήσεις», οι οποίες αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη και δημιουργούν σύγχυση και πανικό σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς, με συνέπεια να δυσχεραίνεται το έργο των σχολείων μας και των υγειονομικών αρχών .

Διαβεβαιώνουμε ότι η υπηρεσία μας και οι σχολικές μονάδες της περιφέρειάς μας βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση, τηρούν με σχολαστικότητα τα σχετικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς είναι σε ετοιμότητα να διαχειριστούν άμεσα ύποπτα ή επιβεβαιωμένα περιστατικά λοίμωξης covid-19, που μπορεί να εμφανιστούν στα σχολεία .

                                                 Η  Διευθύντρια της Δ/νσης Π . Ε. Φωκίδας

                                                                      Αμαλία   Παπαϊωάννου

 

Δείτε την ανακοίνωση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μελέτη σοκ για την Όμικρον - Έως και 1.000 φορές αυξημένα τα σωματίδια του κορονοϊού που αποβάλλει ένας ασθενής

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Αυτό το σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Η 1η Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση στον Αυτισμό από το Παν.Πατρών με Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Ουκρανοί μαθητές εξετάστηκαν στην Ελλάδα για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια της Ουκρανίας
Οι εξετάσεις έλαβαν χώρα στις 17 και 18 Αυγούστου, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), το οποίο φιλοξένησε...
Ουκρανοί μαθητές εξετάστηκαν στην Ελλάδα για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια της Ουκρανίας