Στις 10 π.μ. στη Τεχνόπολη ομιλία για την Φυσική και τα Μαθηματικά: Πως να αριστεύσετε στις Πανελλαδικές
Αποκλειστικά για μαθητές

Συνεχίζεται το 2ο Spoudase Festival στη Τεχνόπολη την Κυριακή στις 20 Μαϊου το οποίό ξεκινάει στο αμφιθέατρο 9,84 με ομιλία του Φροντιστηρίου "ΟΡΟΣΗΜΟ" πάνω στην Φυσική και ΜαθηματικάΒρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, στις οποίες θα δοκιμαστούν οι υποψήφιοι μαθητές της τρίτης Λυκείου. Οι εξετάσεις όπως πάντα ξεκινούν με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Συκγκεκριμένα η ομιλία έχει τίτλο "Χρήσιμες οδηγίες για να γράψετε άριστα σε Φυσική και Μαθηματικά".Στο τέλος θα μιλήσει ο Γιώργος Γκρος  μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών για το  για το ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ και το νέο εξεταστικό σύστημα που Θα ισχύει από το 2019-2020.

Μετά την εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιείται ομιλία από τον Σπύρο Μιχαλούλη και την Orientum σχετικά με την σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού στις 11 το πρωί πάλι στο Αμφιθέατρο 9,84.

Ο Συνιδρυτής Orientum και Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, M.Sc, θα πραγματοποιήσει ομιλία για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού η οποία θα περιλαμβάνει τους παρακάτω άξονες όπου και θα αναπτύξει

- Πώς συμπληρώνω σωστά το μηχανογραφικό
- Αναλυτική παρουσίαση για όλες τις σχολές 
- Σύνδεση σχολών με την αγορά εργασίας
- Προοπτικές της κάθε σχολής
- Μετεγγραφές 
- Εναλλακτικές Καριέρες
- Πανεπιστήμιο Κύπρου 

best of network

σχετικά άρθρα