Για πρώτη φορά τα πρότυπα πειραματικά σχολεία της χώρας σε ένα Φεστιβάλ
Έρχεται το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό Φεστιβάλ για 2η συνεχή χρονιά στην Τεχνόπολη φιλοξενόντας 350  εκθέτες απ' όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης. Μεταξύ αυτών και 100 σχολικές μονάδες και εκπαιδευτήρια απ'όλη την Ελλάδα

Η τεχνολογία είναι μέσα στη ζωή μας, στην καθημερινότητά μας και με τον ίδιο τρόπο στην εκπαιδευτική διαδικασία, την οποία μετασχηματίζει σε μία πορεία προς τα μπροστά.

Οι νέες τεχνολογίες στη σχολική εκπαίδευση αλλάζουν το τοπίο και το πλαίσιο στο οποίο αυτή πραγματοποιείται στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια, αλλάζουν τον καθηγητή, το μαθητή και τον τρόπο με τον οποίο η γνώση παράγεται και μεταδίδεται.

Στην Ελλάδα της κρίσης και των περικοπών, μέσα στο ρου της συνεχούς υποβάθμισης των πόρων που παρέχονται στα σχολεία και στην Εκπαίδευση, υπάρχουν φωτεινά παραδείγματα καθηγητών και μαθητών που πρωτοπορούν, καινοτομούν και καταπιάνονται με το μέλλον.

Το Spoudase Festival, το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Σπουδών και Καινοτομίας που αφορά όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης πραγματοποείται για 2η συνεχή χρονιά σε όλη την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και έρχεται να συμβάλλει στη δια ζώσης επικοινωνία των επιστημονικών και τεχνολογικών δραστηριοτήτων των φορέων που αναφέρονται σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και εν προκειμένου στις σχολικές μονάδες και τα εκπαιδευτήρια!

Στην ένθετη κατηγορία "Κι όμως γυρίζει", το Spoudase Festival καλεί τις σχολικές μονάδες να παρουσιάσουν τις δραστηριότητες και τα εκθέματά τους πάνω στις θετικές, τις θεωρητικές επιστήμες αλλά και γενικότερα τις νέες τεχνολογίες στους χιλιάδες επισκέπτες της μεγαλύτερης εκπαιδευτικής γιορτής που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.

Φέτος στο Spoudase Festival θα φιλοξενηθούν 100 σχολεί απ'όλη την Ελλάδα τα οποία θα παρουσιάσουν τα εκθέματά και τις δραστηριότητές τους πάνω στις θετικές αλλά κστι στις θεωρητικές επιστήμες.

Όλα τα πρότυπα πειραματικά σχολεία στην μεγαλύτερη γιορτή της Εκπαίδευσης

Στον ένθετο χώρο της σχολικής Εκπαίδευσης, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας, το Spoudase Festival φιλοξενεί ανάμεσα στις 100 σχολικές μονάδες τα πρότυπα πειραματικά σχολεία της Ελλάδας,

Οι μαθητές που θα συμμετέχουν με τα σχολεία τους αλλά και οι χιλιάδες που θα επισκεφτούν το φεστιβάλ θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ΔΩΡΕΑΝ ψυχομετρικά τεστ, να πάρουν ΔΩΡΕΑΝ συμβουλές για το μηχανογραφικό λίγες ημέρες πριν τις Πανελλαδικές από 200 συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού, ενώ παράλληλα θα γνωρίσουν όλες τα δημόσια Πανεπιστήμια και τα τμήματά τους που θα συμμετέχουν ως εκθέτες στο Φεστιβάλ

Δηλώστε ενδιαφέρον για  συμμετοχή στο Spoudase Festival

Δηλώστε ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σας μέσω της παρακάτω φόρμας την οποία θα υποβάλλετε και την πρόταση παρουσίασης των δραστηριοτήτων ή του εκθέματος στο Spoudase Festival.

Η πρόταση αυτή θα αξιολογηθεί και η διοργάνωση θα σας απαντήσει έως τις 28 Φεβρουαρίου

100 σχολεία θα φιλοξενηθούν φέτος στο Spoudase Festival.

Το 2ο Φεστιβάλ Σπουδών θα φιλοξενήσει 350 εκθέτες ενώ αναμένεται να υποδεχτεί 30.000 επισκέπτες.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 11.59 μ.μ. την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας

Περισσότερες πληροφορίες στο +306945621314  | +306981908120 ή στο [email protected]

Site: www.spoudasefest.gr
FacebookSpoudaseFest
FB EVENTΕπισκέψου την σελίδα του Φεστιβάλ εδώ
Εδώ
 την σελίδα στο Facebook
Εδώ το event στο Facebook

σχετικά άρθρα

Διαβητική νευροπάθεια: Όλα τα συμπτώματα – Τι να προσέχετε
Διαβητική νευροπάθεια: Όλα τα συμπτώματα – Τι να προσέχετε

Η νευροπάθεια είναι η βλάβη στα νεύρα, και διαβητική νευροπάθεια είναι η βλάβη των νεύρων που εμφανίζεται ως αποτέλεσμα του διαβήτη. Ο διαβήτης...

Διαβητική νευροπάθεια: Όλα τα συμπτώματα – Τι να προσέχετε