Σε νέες προκλήσεις και ύβρεις μέσα στο Κοινοβούλιο προχώρησε η Χρυσή Αυγή, προκαλώντας εντονότατες αντιδράσεις από τους βουλευτές των κομμάτων.
Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Λαγός, από το βήμα της Ολομέλειας, με μια εμπρηστική φρασεολογία, άρχισε να επικαλείται την επιστολή των παμμακεδονικών ενώσεων προς τους βουλευτές η οποία απειλούσε με ισόβια σε όσους υπογράψουν για σύνθετη ονομασία στο σκοπιανό.
Ο υπόδικος Λαγός άρχισε να ουρλιάζει περί προδοτών κλπ, ενώ εκείνη την ώρα σηκώθηκε ο Νίκος Ξυδάκης του ΣΥΡΙΖΑ και του έκανε νόημα να κατέβει από το βήμα.
"Φύγε από δω ρε!" του φώναξε ο Γ. Λαγός. Ο Ν. Ξυδάκης πήγε μπροστά του διαμαρτυρόμενος έντονα και τα πνεύματα οξύνθηκαν, με τον Λαγό να κινείται απειλητικά εναντίον του.
Ο προεδρεύων, Σπύρος Λυκούδης, φώναξε την φρουρά της Βουλής και αποσοβήθηκαν τα χειρότερα.
Δείτε το βίντεο:
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ