Thumbnail

Συνελήφθη από άνδρες της αντιτρομοκρατικής ο αποστολέας του τρομοδέματος στον Λουκά Παπαδήμο, ενώ ερευνάται και η συμμετοχή του στις αποστολές δεμάτων με εκρηκτικά και στο εξωτερικό.

Την ίδια ώρα οι αρχές ερευνούν τρεις κατοικίες που συνδέονται με τον 29χρονο. Τη μία, όπου βρέθηκε και ο ίδιος, ερευνούν εξονυχιστικά άνδρες της αντιτρομοκρατικής, προκειμένου να εντοπίσουν και άλλα στοιχεία. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής, το οποίο ο νεαρός είχε νοικιάσει με ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος δεν είχε ξαναμπει στο στόχαστρο της αντιτρομοκρατικής, ενώ λέγεται ότι συμμετείχε σε εκδηλώσεις αλληλεγγύης σε άτομα της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Ακόμη, αναφορές επισημαίνουν ότι η αντιτρομοκρατική αναζητά διαμέρισμα-γιάφκα, αλλά και οπλισμό που πιθανόν να κατείχε ο 29χρονος. 

Η σύλληψη του νεαρού έγινε κατόπιν εντάλματος ειδικού εφέτη ανακριτή, ενώ οι πληροφορίες θέλουν ο 29χρονος να εντοπίστηκε από ένα αποτύπωμα που βρέθηκε στον εμπρηστικό μηχανισμό που εστάλη στο Βερολίνο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα