Thumbnail
Άνοιξαν οι αιτήσεις για το κορυφαίο εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή

Υποβολή αιτήσεων για το χειμερινό εξάμηνο 2018 που ξεκινάει το Σεπτέμβριο στο Εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό που πραγματοποιεί το Πανεπιστήμιο Πατρών από κοινού με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.

Το εν λόγω Εξ αποστάσεως ΠΜΣ στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση είναι αναγνωρισμένο καθώς πραγματοποιείται από Δημόσιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο και η πρακτική γίνεται στην Ελλάδα. Επομένως δεν χρειάζεται η αναγνώριση του από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Για το επόμενο εξάμηνο που ξεκινά τον Σεπτέμβριο η ζήτηση για το Μεταπτυχιακό είναι πολύ μεγάλη.  Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Εφόσον ενδιαφέρεστε για την πραγματοποίηση του Μεταπτυχιακού και θέλετε να ξεκινήσετε το Σεπτέμβριο, μπορείτε να υποβάλετε τώρα την αίτηση σας για να κατοχυρώσετε θέση! Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά και στις αιτήσεις τηρείται σειρά προτεραιότητας ανά εξάμηνο.

Αυξημένη Μοριοδότηση και ένταξη στους πίνακες ειδικής αγωγής

– Αναβάθμιση κλιμακίου με μισθολογική εξέλιξη για διορισμένους εκπαιδευτικούς.
– Τέσσερα μόρια προσαύξηση τόσο στην αξιολόγηση των υποψηφίων Διευθυντών Σχολείων όσο και των Σχολικών Συμβούλων.
– Παιδαγωγική επάρκεια σε αδιόριστους εκπαιδευτικούς.
– Προσαύξηση κατά 3 μόρια, όσων συμμετάσχουν στον ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών.
– Ένταξη στους πίνακες ειδικής αγωγής και προσαύξηση κατά 4 στα μόρια στους πίνακες ΣΜΕΑΕ.

Διάρκεια Μεταπτυχιακού

Το Μεταπτυχιακό προσφέρεται από Παιδαγωγικό Τμήμα (1η προϋπόθεση), έχει ελάχιστο χρόνο σπουδών πλήρους φοίτησης 4 εξάμηνα, 120 πιστωτικές μονάδες (ζητούνται από το ΙΕΠ τουλάχιστον 3 εξάμηνα και 90 ECTS) και συμπεριλαμβάνει πρακτική άσκηση σε δομές Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης 30 πιστωτικών μονάδων ECTS (ζητούνται από το ΙΕΠ τουλάχιστον 20 ECTS) (2η προϋπόθεση).

Πρακτική άσκηση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση στην Ελλάδα

Η Πρακτική Άσκηση πραγματοποιείται με συμβατικές, δια ζώσης μεθόδους στην Ελλάδα υπό την επίβλεψη του Πανεπιστήμιου Πατρών. Η Πρακτική Άσκηση  αποτελεί ένα πολύ βασικό και ουσιαστικό τμήμα του προγράμματος Σπουδών. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησής του οι φοιτητές αναμένεται να αξιοποιήσουν σωστά και αποτελεσματικά το χρόνο τους και να ασκηθούν στο να αξιοποιούν, να συσχετίζουν και να συνθέτουν τις επιστημονικές γνώσεις που κατέχουν ή αποκτούν και, υπό την άμεση επαγγελματική καθοδήγηση και εποπτεία, να τις εφαρμόζουν σε όλους τους τομείς δραστηριότητας του έργου της Ειδικής Εκπαίδευσης.

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου θα επικοινωνήσει μαζί σας

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε εσείς στο τηλ: 2112341253
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ααδε
Πώς να αποκτήσετε ή να ανακτήσετε τον Κλειδάριθμο σε λίγα βήματα
Ο πλήρης οδηγός της ΑΑΔΕ για να διασφαλίσετε εύκολα την πρόσβασή σας στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet χωρίς ταλαιπωρία
Πώς να αποκτήσετε ή να ανακτήσετε τον Κλειδάριθμο σε λίγα βήματα
ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ
Κυριάκος Μητσοτάκης:  «Είναι τα παιδιά τα οποία θα ζήσουν “στο πετσί τους” αυτές τις μεγάλες αλλαγές.»

Την επίσημη έναρξη ενός ευρέος εθνικού διαλόγου για το μέλλον του Λυκείου και το

Κυριάκος Μητσοτάκης:  «Είναι τα παιδιά τα οποία θα ζήσουν “στο πετσί τους” αυτές τις μεγάλες αλλαγές.»
ekdromh.jpg
Στο «στόχαστρο» απατεώνων σχολικές εκδρομές – Η προσπάθεια για εξαπάτηση
Το Λύκειο ξεκαθαρίζει ότι τα άτομα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το σχολείο ή τη συγκεκριμένη εκδρομή
Στο «στόχαστρο» απατεώνων σχολικές εκδρομές – Η προσπάθεια για εξαπάτηση