Thumbnail
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ταμίες και σύμβουλοι πωλήσεων στα Public

Συμβούλους πωλήσεων και ταμίες ζητούν τα Public

Στην πρόσληψη νέων εποχικών συνεργατών εν όψει των Χριστουγέννων θα προχωρήσει άμεσα η γνωστή αλυσίδα πολυκαταστημάτων τεχνολογίας, πολιτισμού και ψυχαγωγίας Public.

Ειδικότερα, η εταιρεία αναζητά ταμίες, αλλά και συμβούλους πωλήσεων για τα καταστήματά της σε όλη τη χώρα. Οπως τονίζει η εταιρεία, αναζητά άτομα υπεύθυνα, δραστήρια, με ενθουσιασμό, ομαδικό πνεύμα και προσανατολισμένα στην άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Ταμίες καταστημάτων (Αθήνα)
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν άριστη γνώση διαχείρισης και οργάνωσης ταμείου, άριστη γνώση ταμειακών συναλλαγών (χρέωση πιστωτικών καρτών και δανείων κ.ο.κ.), γνώσεις ταμειακών προγραμμάτων ή εφαρμογών (ERP), προϋπηρεσία από ένα έως δύο έτη σε ανάλογη θέση, καλή γνώση Η/Υ και MS Office και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Σύμβουλος πωλήσεων βιβλίου (Αθήνα)
Ο κάτοχος της θέσης θα πρέπει να έχει άριστη γνώση προϊόντων (βιβλίου, κόμικς κ.λπ.), προϋπηρεσία από ένα έως δύο χρόνια σε κατάστημα λιανικής, δυνατότητα ανάληψης πρωτοβουλιών και ομαδικής συνεργασίας για την επίτευξη στόχων, ενώ οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Απαραίτητα χαρακτηριστικά είναι η ευγένεια, η προθυμία και ο ενθουσιασμός, ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ευχάριστη προσωπικότητα, ικανότητα επικοινωνίας, πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας και οργανωτικές ικανότητες.

Σύμβουλος πωλήσεων προϊόντων τεχνολογίας (Αθήνα)
Ο υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει άριστη γνώση των προϊόντων του τμήματός του, καθώς και προϋπηρεσία από ένα μέχρι και δύο έτη. Οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Σύμβουλοι πωλήσεων κινητής τηλεφωνίας
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν άριστη ικανότητα επικοινωνίας, ευχάριστη προσωπικότητα, προϋπηρεσία από δύο έως τρία χρόνια σε ανάλογη θέση και ιδανικότερα σε κατάστημα λιανικής τεχνολογίας - κινητής τηλεφωνίας, ομαδικό πνεύμα, οργανωτικές ικανότητες, ευχέρεια στη χρήση Η/Υ (MS Office, Windows), άριστη γνώση Αγγλικών (σε προφορικό και γραπτό επίπεδο), ενθουσιασμό στην επίτευξη προσωπικών και ομαδικών στόχων και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Αποστολή βιογραφικών και πληροφορίες
Η εταιρεία παρέχει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, άριστο περιβάλλον εργασίας, ευκαιρία σταδιοδρομίας και γρήγορης ανέλιξης σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα στο email [email protected] . Πληροφορίες στην ηλεκτρονική σελίδα http://www.public.gr.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΓΕΝΗΣ - ΕΘΝΟΣ

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα