Thumbnail
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ Δύο ερευνητές στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών

Δύο ερευνητές στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών

Δύο ερευνητές θα προσλάβει το Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών για τις ανάγκες του Ινστιτούτου Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας.

Ειδικότερα θα προσληφθούν ένας ερευνητής Γ' βαθμίδας στο γνωστικό αντικείμενο της Βιοτεχνολογίας με έμφαση τη «Συνθετική Βιολογία» και ένας ερευνητής Γ' βαθμίδας στο γνωστικό αντικείμενο «Χρήση Πυρηνικού Μαγνητικού Συντονισμού (NMR) και Μοριακού Μοντελισμού (Molecular Modeling) στη δομική ανάλυση και τον σχεδιασμό καινοτόμων φαρμακευτικών Προϊόντων».

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν διδακτορικό δίπλωμα σε συναφές αντικείμενο, γνώσεις και τεκμηριωμένη εμπειρία στα παραπάνω αντικείμενα, καθώς και άριστη γνώση μίας τουλάχιστον ξένης γλώσσας. Ακόμη, οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νομίμως από αυτές. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν, πέραν της αίτησης, βιογραφικό σημείωμα σε πέντε αντίγραφα, επικυρωμένα αντίγραφα αναγνωρισμένων τίτλων σπουδών, ένα αντίτυπο ή φωτοαντίγραφο των επιστημονικών τους εργασιών σε έντυπη μορφή και πέντε σε ηλεκτρονική, αλλά και κάθε άλλο στοιχείο που σχετίζεται με την επιστημονική σταδιοδρομία τους. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 7 Δεκεμβρίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται επαρκώς στα τηλέφωνα: 210- 7273868, 210-7273727.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα