Thumbnail
Δύο νέα στελέχη ζητά η εταιρεία «Καυκάς»

Δύο νέα στελέχη ζητά η εταιρεία «Καυκάς»

 

Εναν σύμβουλο πώλησης ηλεκτρολογικού υλικού για το κατάστημά της στο Μαρκόπουλο και έναν business analyst assistant επιθυμεί να προσλάβει η εταιρεία «Καυκάς», η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού.

Ο σύμβουλος πώλησης έχει την ευθύνη της εξυπηρέτησης των πελατών, αλλά και της υποστήριξής τους μετά την πώληση. Μέσα στις αρμοδιότητές του είναι ακόμη η συνεχής βελτίωση των γνώσεων αποτελεσματικών τεχνικών πώλησης, προϊόντων, λειτουργιών, διαδικασιών και τιμολογιακής - εμπορικής πολιτικής της εταιρείας.

Ο νέος συνεργάτης θα πρέπει να έχει ηλικία από 22 έως 35 ετών, τουλάχιστον διετή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας, χρήση Πληροφοριακών συστημάτων, γνώση αγγλικής γλώσσας και τέλος, δυνατότητες επικοινωνίας, ομαδικότητας, οργάνωσης, διαχείρισης χρόνου και εστίασης στον πελάτη και στα αποτελέσματα.

Business analyst assistant
Ο νέος συνεργάτης θα έχει ως βασικά του καθήκοντα την εξαγωγή, τον έλεγχο και την ανάλυση των μετρήσεων KPIs ανά τμήμα και επίπεδο ιεραρχίας της εταιρείας και τη δημιουργία αναφορών επί των αποτελεσμάτων, ενώ άλλες βασικές αρμοδιότητές του θα είναι:

- Η ανάπτυξη νέων KPIs με στόχο την ορθότερη μέτρηση της αποτελεσματικότητας κάθε τμήματος.

- Η δημιουργία business plans σε εργασίες βελτιστοποίησης των εσωτερικών διαδικασιών.

- Η συμμετοχή στην ανάλυση των αποκλίσεων μεταξύ πραγματικών και προϋπολογισθέντων (Actual VS Budget) οικονομικών αποτελεσμάτων, αλλά και στην ανάλυση και παρουσίαση των μηνιαίων οικονομικών αναφορών προς τη διοίκηση της εταιρείας.

Απαραίτητα προσόντα
Ο κάτοχος της θέσης θα πρέπει να έχει πτυχίο AEI Οικονομικών ή Θετικών Επιστημών, μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) ή στα Χρηματοοικονομικά, έως δύο χρόνια προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, πολύ καλή γνώση MS Office Excel (VBA), PowerPoint, Visio, ευχέρεια χρήσης πληροφοριακών συστημάτων και συστημάτων ανάλυσης δεδομένων / reporting, ενώ επιθυμητή είναι η γνώση SAP και BI QlikView. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο email: [email protected] . Πληροφορίες για την εταιρεία στην ηλεκτρονική σελίδα www.kafkas.gr.

ΕΘΝΟΣ

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μάτι δίκη
Δίκη για το Μάτι: Ελεύθεροι και με ευκολίες πληρωμής των χρηματικών ποινών οι καταδικασθέντες
Με διευκολύνσεις αφέθηκαν ελεύθεροι οι καταδικασθέντες για την πυρκαγιά στο Μάτι
Δίκη για το Μάτι: Ελεύθεροι και με ευκολίες πληρωμής των χρηματικών ποινών οι καταδικασθέντες