Με αφορμή τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των αγροτών σε διάφορες περιοχές της χώρας, η Αφροδίτη Λατινοπούλου βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, μετά τη σύγκρισή της με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην τηλεοπτική εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» του ΣΚΑΪ.
Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής ξεκαθάρισε τις θέσεις της, λέγοντας: «Εγώ είμαι υπέρ του νόμου και της τάξης, υπέρ των αγροτών, κατανοώ την οργή τους, να μη φτάνουμε σε ακρότητες, δεν θα με δείτε σε τρακτέρ να ανεβαίνω». Απαντώντας στην παρατήρηση των παρουσιαστών ότι «άρα λέτε τα ίδια με τη Ζωή που λέει κάτω τα χέρια από τους αγρότες», η κ. Λατινοπούλου σχολίασε: «ώπα, είπαμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τον μήνα. Η κυρία Κωνσταντοπούλου είναι απέναντι σε όσα πρεσβεύουμε, θέλει να φάει από την ίδια πίτα που έφαγαν οι προηγούμενοι».
Η ίδια επεσήμανε ακόμη τις βασικές διαφωνίες της με την κυβέρνηση: «Θα βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι τους διαδηλωτές για τη Χαμάς με τους αγρότες; Όταν κάποιος έχει δικαίωμα να κάνει μια πορεία ειρηνική... Είμαι κατά της φθοράς δημόσιας περιουσίας, είμαι κατά της βίας στα όργανα της τάξης. Δεν πρέπει από καμία πλευρά να υπάρχουν ακρότητες». Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δεν εφαρμόζει φιλελεύθερη πολιτική, αλλά σοσιαλιστική. Τι είναι δηλαδή όταν μοιράζεις επιδοτήσεις με κεφάλια αιγοπροβάτων; Το δίκαιο σύστημα είναι μπόνους επιστροφής, επί των καταβληθέντων εισφορών και φορολογίας».
Για το μεταναστευτικό: «Να πάνε σε κλειστά ακατοίκητα νησιά.Τι κακό έχει η Μακρόνησος;»
Σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό ζήτημα, η κ. Λατινοπούλου πρότεινε: «Να πάνε σε κλειστά ακατοίκητα νησιά. Στη Γυάρο και τη Μακρόνησο υπάρχουν έτοιμες εγκαταστάσεις. Τι κακό έχει η Μακρόνησος;». Επιπλέον, ανέφερε ότι «θα πρέπει να επανεξετάσουμε την επαναφορά της θανατικής ποινής σε περιπτώσεις κακοποίησης παιδιών στην Ευρώπη γενικότερα. Όταν οι συνθήκες αλλάζουν, θα αλλάξουμε την αντιμετώπιση, δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα με βαλεριάνες».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Νίκος Μακρής