ΝΔ
Ποιο άλλο πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ προσχώρησε στη ΝΔ;

Μετά την προσχώρηση του Σπύρου Καρανικόλα στη ΝΔ, ανακοινώθηκε και άλλο πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, θα «κατέβει» μαζί με την Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, η ΝΔ ανακοίνωσε ότι «υποδέχεται στις τάξεις της, την  Ελευθερία Φτακλάκη, Διεθνολόγο, Διδάκτορα Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διεθνών Σχέσεων. Η Ελευθερία Φτακλάκη με πλούσια θητεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και σημαντική πολιτική δράση ως Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, αποφάσισε να συστρατευτεί στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, για μια Ελλάδα, σύγχρονη, ευρωπαϊκή, με ανάπτυξη για όλους και με ιδιαίτερη μέριμνα για τις νησιωτικές και τις ακριτικές περιοχές.  Μια προσπάθεια που αφορά όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από την πολιτική τους αφετηρία».

Πάντως, όπως και με τον Απόστολο Σπυρόπουλο, πληροφορίες ήθελαν το προηγούμενο διάστημα την Ελευθερία Φτακλάκη να συνομιλεί και με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά τελικά προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία.

Η σχετική ανάρτησή της στα Social Media

 «H Ελλάδα του αύριο πρέπει να είναι ακόμα πιο ισχυρή, γεωπολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, με τον συλλογικό της πλούτο να επιστρέφει στην κοινωνία. Σε αυτή την ιστορική περίοδο που διανύει η χώρα μας, απαιτείται μια ηγεσία με γνώση, εμπειρία, υπευθυνότητα, ρεαλισμό και διεθνή αποδοχή, καθώς οι καιροί ου μενετοί.

Προσωπικά, έχοντας υπηρετήσει για πολλά χρόνια το χώρο του κέντρου μέσα από θέσεις ευθύνης- Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛΛ, αξιολογώ θετικά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να ανταπεξέλθει και να κρατηθεί όρθια η χώρα μας μέσα από συμπληγάδες πρωτοφανών κρίσεων.

Η πολιτική επιλογή του πρωθυπουργού να κάνει ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα στο χώρο του κέντρου, αναγνωρίζοντας πως μια σύγχρονη οικονομία πρέπει να βασίζεται σε ένα μείγμα κεντρώων και φιλελεύθερων πολιτικών, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για το μέλλον της χώρας. Σε αυτήν την κρίσιμη αναμέτρηση, είναι επιτακτική ανάγκη να συναντηθούν δυνάμεις που πιστεύουν στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και στην ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας.

Ανταποκρινόμενη σε αυτήν την πρόσκληση και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μου, στα νησιά μας, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, να είμαι υποψήφια βουλευτής στα Δωδεκάνησα με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Στρατεύομαι με τους άξιους συνοδοιπόρους στον αγώνα για μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση την επομένη τετραετία. Για μια ισχυρή Δωδεκάνησο, μια ισχυρή Ελλάδα».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

επιμορφωτικη δράση
Επιμορφωτική - επιστημονική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας
Όρια, ανάπτυξη της κριτικής ικανότητας και ασφαλής πλοήγηση οι προτεραιότητες των Γονέων και των Εκπαιδευτικών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας!
Επιμορφωτική - επιστημονική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας
bank_21.jpg
Έκθεση–καταπέλτης για τον τραπεζικό τομέα: «Σφαγή» με τα επιτόκια των καταθέσεων
Σύμφωνα με τα ευρήματα, η συγκέντρωση της αγοράς σε τέσσερις συστημικές τράπεζες έχει οδηγήσει σε πρακτικές που επιβαρύνουν τους καταθέτες και...
Έκθεση–καταπέλτης για τον τραπεζικό τομέα: «Σφαγή» με τα επιτόκια των καταθέσεων
Επίδομα παιδιού
Επανεκκίνηση αιτήσεων για το επίδομα παιδιού: Ανοίγει το Α21
Από τις 22 Δεκεμβρίου η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις και τροποποιήσεις – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι για προθεσμίες και προϋποθέσεις.
Επανεκκίνηση αιτήσεων για το επίδομα παιδιού: Ανοίγει το Α21