Thumbnail

 

Τα φετινά θέματα της Ιστορίας Κατεύθυνσης Γ Λυκείου σε γενικές γραμμές κρίνονται προσιτά μεν αλλά δυσκολότερα από πέρυσι. Τα θέματα Α1 Α2, Β1, Β3 ήταν σαφή και κατανοητά χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.
Ιδιαίτερη προσοχή έπρεπε να δοθεί στο θέμα Γ1 όπου η απάντηση στο β) ερώτημα ήταν από το Β κεφάλαιο ενώ στα α και γ από το Α'
Τέλος το θέμα Δ1 ενώ δεν παρουσιάζει κάποια δυσκολία είναι μεγάλης έκτασης
 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ  ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

Τα θέματα της Ιστορίας απευθύνονται σε αρκετά καλά προετοιμασμένους μαθητές.

Το θέμα Α1 περιέχει όρους μη αναμενόμενους και συνήθεις ,όπως τις προηγούμενες χρονιές. Η δεύτερη ομάδα περιλαμβάνει αρκετές πηγές προς εξέταση και απαιτεί σε ορισμένα σημεία κριτική ικανότητα και συνδυασμό ιστορικών γνώσεων. Σε γενικές γραμμές, τα θέματα χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και θα απαντηθούν από υποψηφίους καλά προετοιμασμένους.

 

ΟΡΟΣΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΑΝΝΑ

 

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις που αφορούν τις Πανελλήνιες

Πανελλαδικές 2025: Νέα πανωλεθρία για τα επτά Τμήματα Φυσικής

Μια πικρή «ιστορία» των Πανελληνίων εξετάσεων

«Οικογενειακή» υπόθεση οι Πανελλαδικές 2025: Αδέρφια από τη Θεσσαλονίκη κατακτούν μαζί την Ιατρική του ΑΠΘ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mitsotakis
Κυριάκος Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Βόνιτσα - Λευκάδα: Ένα ακόμα έργο που ολοκληρώθηκε - Βελτίωση υποδομών για τους επισκέπτες (Βίντεο)
Πρόκειται για ένα κρίσιμο κομμάτι του οδικού άξονα που συνδέει τη Λευκάδα με τον Δυτικό Άξονα και το Άκτιο, βελτιώνοντας σημαντικά τις μετακινήσεις...
Κυριάκος Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Βόνιτσα - Λευκάδα: Ένα ακόμα έργο που ολοκληρώθηκε - Βελτίωση υποδομών για τους επισκέπτες (Βίντεο)
patates tiganites
Τηγανητές πατάτες χωρίς τύψεις: Πώς να τις φτιάξετε στο air fryer, τραγανές και πιο υγιεινές από ποτέ
Τραγανές πατάτες που θυμίζουν τις τηγανητές σε γεύση και εμφάνιση, αλλά χωρίς την επιβάρυνση του τηγανίσματος
Τηγανητές πατάτες χωρίς τύψεις: Πώς να τις φτιάξετε στο air fryer, τραγανές και πιο υγιεινές από ποτέ