Thumbnail
Ο αριθμός των νεκρών αμάχων αυξήθηκε στους 20

Στους 74 έχει αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών μεταξύ των μαχητών υπό τις κουρδικές δυνάμεις κατά τη στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας στη βορειανατολική Συρία, οι περισσότεροι εκ των οποίων σκοτώθηκαν στην περιοχή Ταλ Αμπιάντ, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο επικεφαλής του Παρατηρητηρίου Ραμί Αμπντουλραχμάν δήλωσε επίσης ότι από την Τετάρτη που ξεκίνησε η στρατιωτική επιχείρηση έχουν σκοτωθεί και 49 μαχητές από τις ομάδες Σύρων ανταρτών που υποστηρίζονται από την Τουρκία.

Ο αριθμός των νεκρών αμάχων στη Συρία αυξήθηκε στους 20 ύστερα από το θάνατο δύο ανθρώπων στην πόλη Καμισλί, δήλωσε ο ίδιος. Οι περισσότεροι από τους αμάχους έχουν σκοτωθεί στη μεθοριακή πόλη του Ταλ Αμπιάντ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα