Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (πλέον αγωνίζεται στην Έβερτον) παραδέχθηκε από την πρώτη στιγμή την παράβαση, ωστόσο, αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να γλιτώσει μόνο με κάποιο πρόστιμο.
Το πρωί της Δευτέρας ο πρώην διεθνής στράικερ έδωσε το παρόν στη δικαστική αίθουσα, όπου για μία ακόμη φορά έδειξε ότι το έχει μετανιώσει: «Αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα της πράξεώς μου. Αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν και ξέρω ότι απογοήτευσα την οικογένειά μου και τους θαυμαστές μου. Έχω μετανιώσει για το τρομερό λάθος που έκανα» ανέφερε στην απολογία του, μέσω και του δικηγόρου του.
Ωστόσο, το δικαστήριο του επέβαλλε ποινή απαγόρευσης οδήγησης για δύο χρόνια, έναν χρόνο κοινωνικής εργασίας και 100 ώρες εργασίας αμισθί.
Το αποτέλεσμα της απόφασης θα λάβει στα χέρια της και η διοίκηση της Έβερτον, η οποία με τη σειρά της θα τιμωρήσει με πρόστιμο τον έμπειρο άσο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις
Alfavita Newsroom