Σε εσφαλμένο συναγερμό οφείλεται η αντιτρομοκρατική επιχείρηση των αρχών στην περιοχή του ναού Σαγράδα Φαμίλια στη Βαρκελώνη, όπως γνωστοποίησε η αστυνομία της Καταλονίας. Ομάδα πυροτεχνουργών είχε σπεύσει στην περιοχή για να ελέγξει ένα ύποπτο βαν δίπλα στην εκκλησία.
Νωρίτερα, η αστυνομία της Καταλονίας έκανε απόψε γνωστό ότι ομάδα πυροτεχνουργών αναπτύχθηκε στην περιοχή που βρίσκεται ένα από τα πλέον δημοφιλή αξιόθεατα της Βαρκελώνης, η εκκλησία Σαγράδα Φαμίλια, προκειμένου να ελέγξει ένα φορτηγάκι που ήταν σταθμευμένο δίπλα στο ναό.
Οι αρχές προχώρησαν στην εκκένωση του καθεδρικού ναού στο πλαίσιο της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης.
Με μήνυμα στο Twitter η αστυνομία γνωστοποίησε λίγο νωρίτερα ότι απέκλεισε την περιοχή και ζήτησε από τους πολίτες να μην προσεγγίζουν το σημείο, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom