Thumbnail

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Daily Sabah", η τουρκική κυβέρνηση εξέδωσε ένταλμα σύλληψης του Enes Kanter, τον οποίο κατηγορεί ως "μέλος ένοπλης τρομοκρατικής οργάνωσης". Μάλιστα πριν από μερικές μέρες οι Τούρκοι ακύρωσαν το διαβατήριό του και τον μπλόκαραν στη Ρουμανία, τώρα όμως τραβούν το σκοινί στα άκρα και πλέον τον κατηγορούν πως έπαιξε ενεργό ρόλο στο περσινό Πραξικόπημα στην γειτονική χώρα!

Ο 25χρονος αθλητής αντέδρασε μέσω Twitter, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα της "Daily Sabah" γράφοντας: "Μην χάνετε δυνάμεις. Θα έρθω μόνος μου και θα σας φτύσω στα άσχημα πρόσωπά σας".

Ο πόλεμος ανάμεσα στις δυο πλευρές ξεκίνησε πριν χρόνια, όταν ο προπονητής της Εθνικής Τουρκίας τον απέκλεισε από την ομάδα λόγω "διαφορετικών πεποιθήσεων".

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

λαμπακια
7 λάθη με τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που αυξάνουν τον κίνδυνο φωτιάς στο σπίτι
7 συνηθισμένα λάθη με χριστουγεννιάτικα φωτάκια που μπορεί να προκαλέσουν φωτιά – πώς να στολίσετε με απόλυτη ασφάλεια
7 λάθη με τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που αυξάνουν τον κίνδυνο φωτιάς στο σπίτι