Κόσμος 0

Άσχημος τραυματισμός αθλητή στους Ολυμπιακούς του Ρίο - Βίντεο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ολυμπιακοί Αγώνες 2016

Άσχημο τέλος είχε η προσπάθεια του Γάλλου γυμναστή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Τραυματίστηκε πολύ άσχημα καθώς έκανε την προσπάθειά του στο άλμα. Όπως θα δείτε και στο βίντεο κυριολεκτικά έχει διαλύσει το πόδη του.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Σαμίρ Αϊτ Σαϊντ σόκαρε τον κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή, γιατί ο άτυχος γυμναστής υπέστη συντριπτικό κάταγμα.

Ο Σαμίρ Αϊτ Σαϊντ έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους και αμέσως έφτασαν κοντά του το ιατρικό προσωπικό του σταδίου για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και να τον οδηγήσει στο νοσοκομείο.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος