Ο Λιουκ Έικινς, 42 ετών, τόλμησε ένα άλμα από ύψος 7,6 χιλιομέτρων χωρίς αλεξίπτωτο και τα κατάφερε να προσγειωθεί σε ένα μικρό δίχτυ που ήταν απλωμένο σε ύψος 61 μέτρων από το έδαφος. Από κάτω είχε τοποθετηθεί και ένα δεύτερο δίχτυ για λόγους ασφαλείας.
Ο Λιουκ Έικινς -διευθύνει μια σχολή αλεξιπτωτιστών στην Πολιτεία Ουάσινγκτον, στις βορειοδυτικές ΗΠΑ- είναι έμπειρος αφού έχει ήδη πραγματοποιήσει 18.000 πτήσεις στη ζωή του, κατά τη διάρκεια του άλματος φορούσε μία πράσινι φωσφοριζέ στολή και ήταν εξοπλισμένος με μάσκα οξυγόνου λόγω του μεγάλου ύψους.
Η πτώση διήρκεσε δύο λεπτά και και στο τελευταίο δευτερόλεπτο ο Έικινς έκανε μια στροφή στον αέρα και έπεσε με την πλάτη στο δίχτυ.
Luke Aikins is an absolute mad man! 25,000ft jump without a parachute pic.twitter.com/MuiN7HDFyI
— Matson Hunter (@MatsonHunter) July 31, 2016
#NoTvRequired Heaven Sent Live Stream: How To Watch Luke Aikins Skydive Without A Parachute On Fox … For Free -... https://t.co/Z5SmZy1sAu
— NO TV Required (@NoTVRequired) July 31, 2016
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 7/6 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ