Κόσμος 0

Ανεξαρτητοποιείται από τους Δημοκρατικούς ο Μπέρνι Σάντερς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Λίγο μετά τη δήλωση στήριξης στη Χίλαρι Κλίντον

Ως ανεξάρτητος Γερουσιαστής συνεχίζει τη θητεία του στο Σώμα ο Μπέρνι Σάντερς, λίγες ώρες αφότου δήλωσε την υποστήριξή του στην Χίλαρι Κλίντον, η οποία διεκδικεί πλέον και επίσημα την προεδρία των ΗΠΑ για λογαριασμό των Δημοκρατικών.

Ο 74χρονος πολιτικός εγκαταλείπει το κόμμα μετά από μια μακρά σχέση, καθώς εντάχθηκε σε αυτό σχετικά πρόσφατα.

Υπενθυμίζεται ότι το 2005 κατέβηκε στις εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος με αρκετά μέλη των Δημοκρατικών να τον στηρίζουν στη διεκδίκηση θέσης στη Γερουσία.

Εκτός των άλλων, η απόφαση του Μπέρνι Σάντερς να ανεξαρτητοποιηθεί δείχνει ότι σε περίπτωση νίκης της Κλίντον δεν επιθυμεί μια θέση στη νέα κυβέρνηση

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος