Υλικά:
8 φέτες ψωμί brioche
300 γρ. χοιρινό κρέας για σνίτσελ
400 γρ. σαλάτα coleslaw
200 γρ. BBQ sauce
2 πίκλες αγγουράκι, κομμένες σε φέτες
Αλάτι
Πιπέρι
Σκόρδο σε σκόνη
Πάπρικα
100 γρ. αλεύρι
2 αυγά, χτυπημένα
100 γρ. τριμμένη φρυγανιά
Εκτέλεση:
Απλώνουμε τα φιλέτα στον πάγκο και τα καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι, σκόρδο σε σκόνη και πάπρικα, φροντίζοντας να καλυφθούν ομοιόμορφα.
Ετοιμάζουμε τρία πιάτα: στο πρώτο βάζουμε το αλεύρι, στο δεύτερο τα χτυπημένα αυγά και στο τρίτο τη φρυγανιά. Περνάμε τα φιλέτα διαδοχικά από αλεύρι, αυγό και φρυγανιά.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και τηγανίζουμε τα σνίτσελ μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα και τραγανή κρούστα, γυρίζοντάς τα και από τις δύο πλευρές.
Σε ξεχωριστό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, λιώνουμε λίγο βούτυρο και ψήνουμε τις φέτες του brioche για περίπου 2 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
Απλώνουμε δύο φέτες ψωμί, αλείφουμε τη μία με coleslaw, προσθέτουμε ένα σνίτσελ, λίγες φέτες πίκλας και BBQ sauce. Κλείνουμε με τη δεύτερη φέτα, κόβουμε στη μέση και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για όλα τα sandwich. Σερβίρουμε αμέσως και απολαμβάνουμε.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ