Υλικά:
1 αβγό
1 κουτ. σούπας μέλι
1 φλιτζάνι αλεύρι αμυγδάλου
½ φλιτζάνι αλεύρι βρώμης
1 κουτ. σούπας κανέλα
¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι πουρές κολοκύθας
1 κουτ. γλυκού baking powder
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις και στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί.
Σε ένα μπολ, χτυπάμε το αβγό με το μέλι και το ελαιόλαδο, προσθέτουμε τον πουρέ κολοκύθας και ανακατεύουμε καλά.
Στη συνέχεια, ενσωματώνουμε τα άλευρα, την κανέλα και το baking powder, ανακατεύοντας με σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Με ένα κουτάλι, σχηματίζουμε τα μπισκότα πάνω στο ταψί. Ψήνουμε για 13–15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ