Αν θέλετε να προσθέσετε έναν γευστικό πειρασμό στο τραπέζι σας, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε αυτή τη γρήγορη και εύκολη συνταγή με πιπεριές, ντομάτες και μυζήθρα. Το λιωμένο τυρί στο τέλος απογειώνει το αποτέλεσμα, προσφέροντας έντονη νοστιμιά και ζεστή θαλπωρή.
Υλικά
5 ώριμες ντομάτες
3 κ.σ. βούτυρο
2 πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες σε χοντρές ροδέλες
2 πιπεριές κέρατο, κομμένες σε χοντρές ροδέλες
1 καυτερή πιπεριά, κομμένη σε χοντρές ροδέλες
200 γρ. νωπή μυζήθρα
Εκτέλεση
Πολτοποιείτε τις ντομάτες σε πολυκοπτικό και αφήνετε στην άκρη.
Σε βαθύ τηγάνι, ζεσταίνετε το βούτυρο και λίγο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
Σοτάρετε τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτετε τις ντομάτες, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να σιγοβράσουν για 7-8 λεπτά.
Χαμηλώνετε τη φωτιά, προσθέτετε τη μυζήθρα και μαγειρεύετε για 3 ακόμα λεπτά.
Σερβίρετε ζεστό, με φρέσκο ψωμί ή συνοδευτικά της επιλογής σας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ