Hilliard
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πώς η Liz Hilliard νίκησε τα γονίδια και απέκτησε υγεία και σώμα που ζηλεύουν πολύ νεότερες γυναίκες

Παρά το βαρύ οικογενειακό ιστορικό με καρδιοπάθειες και διαβήτη, η 71χρονη Liz Hilliard αποδεικνύει ότι η καλή φυσική κατάσταση δεν είναι θέμα… γονιδίων αλλά επιλογών ζωής. Ο γιατρός της την εξέπληξε πρόσφατα, λέγοντάς της πως έχει την καρδιά μιας 50χρονης — ενώ το καλογυμνασμένο σώμα της θα το ζήλευαν πολλές 20χρονες.

Το «μυστικό» της; Η ίδια ανέπτυξε τη δική της μέθοδο προπόνησης, τη Hilliard Studio Method, που συνδυάζει Pilates και ασκήσεις ενδυνάμωσης, με στόχο όχι μόνο την καλή φυσική κατάσταση αλλά και τη συνολική υγεία του οργανισμού.

Από μικρή υπήρξε δραστήρια, ακολουθώντας αθλήματα όπως μπάσκετ και τένις, ενώ στα 40 της ανακάλυψε τη δύναμη του Pilates. Στα 50 της δημιούργησε τη δική της μέθοδο, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του γυναικείου σώματος μετά την εμμηνόπαυση.

Η καθημερινότητά της περιλαμβάνει 50λεπτες προπονήσεις με βάρη, ασκήσεις πυρήνα και stretching, ενώ τις υπόλοιπες μέρες δεν παραλείπει το περπάτημα ή την ποδηλασία.

«Η γήρανση δεν σημαίνει απαραίτητα κακή υγεία. Το σώμα μας είναι φτιαγμένο για να κινείται», λέει χαρακτηριστικά η Hilliard, στέλνοντας το μήνυμα ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός — και η καλή φυσική κατάσταση, επιλογή.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Χάρης Δούκας
Χάρης Δούκας: «Ναι» σε κριτική στον Τσίπρα, αλλά «αντίπαλός μας είναι η ΝΔ»
«Αιχμές" κατά της Άννας Διαμαντοπούλου από τον δήμαρχο Αθηναίων: «Οτιδήποτε άλλο είναι δώρο στον Μητσοτάκη»
Χάρης Δούκας: «Ναι» σε κριτική στον Τσίπρα, αλλά «αντίπαλός μας είναι η ΝΔ»
Νίκος Παπαϊωάννου
N. Παπαϊωάννου για 400.000 πτυχία πρώην ΤΕΙ: Γιατί δεν μπήκε η ρύθμιση στη Βουλή
«Χρειάζεται τεχνοκρατική συζήτηση» σημειώνει ο υφυπ. Παιδείας - Γιατί δεν μπαίνουν στα νέα πανεπιστημιακά τμήματα όλοι οι απόφοιτοι των ΤΕΙ
N. Παπαϊωάννου για 400.000 πτυχία πρώην ΤΕΙ: Γιατί δεν μπήκε η ρύθμιση στη Βουλή