Υλικά:
¼ φλιτζανιού κουκουνάρι
8 φλιτζάνια σπανάκι, ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι ντοματίνια, κομμένα στα δύο
1 ½ φλιτζάνι κοτόπουλο, μαγειρεμένο και κομμένο σε κομμάτια
1 μεγάλο αβοκάντο, κομμένο σε φέτες
½ φλιτζάνι καλαμπόκι
⅓ φλιτζανιού κατσικίσιο τυρί, τριμμένο
3 κ.σ. λευκό ξύδι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μουστάρδα
Αλάτι & πιπέρι κατά προτίμηση
Εκτέλεση:
Σε ένα μικρό τηγάνι, χωρίς λάδι, καβουρδίστε το κουκουνάρι για 3-5 λεπτά μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα και να αναδείξει το άρωμά του. Αφήστε το να κρυώσει.
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετήστε το ψιλοκομμένο σπανάκι και προσθέστε το κοτόπουλο, τα ντοματίνια, το αβοκάντο, το καλαμπόκι, το κατσικίσιο τυρί και το καβουρδισμένο κουκουνάρι.
Σε ένα μικρό μπολ αναμείξτε το ξύδι, το ελαιόλαδο και τη μουστάρδα μέχρι να δέσουν τα υλικά. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
Περιχύστε το ντρέσινγκ πάνω από τη σαλάτα και ανακατέψτε απαλά ώστε να καλυφθούν όλα τα υλικά ομοιόμορφα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Η πρώτη αργία του Σεπτεμβρίου για όλες τις τάξεις τη νέα σχολική χρονιά
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ