Υλικά:
450 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες ή ψιλοκομμένες
2 φλιτζάνια τσαγιού ψιλοκομμένο σπανάκι
3 κουταλιές της σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο
120 γρ. τυρί κρέμα (σε θερμοκρασία δωματίου)
120 γρ. φέτα θρυμματισμένη
Αλάτι και πιπέρι (κατά προτίμηση)
3/4 φλιτζανιού τριμμένη μοτσαρέλα
Εκτέλεση:
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200°C και στρώνετε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Καθαρίζετε προσεκτικά τα μανιτάρια και αφαιρείτε λίγο από το εσωτερικό τους ώστε να δημιουργήσετε χώρο για τη γέμιση.
Σοτάρετε το κρεμμυδάκι και το σκόρδο με λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι για 1-2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτετε το σπανάκι και το αφήνετε να μαραθεί. Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μπολ.
Αναμειγνύετε στο ίδιο μπολ τον άνηθο, το τυρί κρέμα, τη φέτα, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύετε καλά μέχρι το μείγμα να γίνει λείο και κρεμώδες.
Γεμίζετε τα μανιτάρια με το μείγμα και πασπαλίζετε με τη μοτσαρέλα.
Ψήνετε για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρουν χρώμα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ