Τα κολοκυθάκια είναι λαχανικά με μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό, προσφέροντας ενυδάτωση, ακόμα είναι πλούσια σε κάλιο και βιταμίνη C, A και φυλλικό οξύ.
Η συνταγή
Υλικά για περίπου 30 κεφτέδες: 6-7 μέτρια κολοκυθάκια τριμμένα
3 αβγά
6 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ξερό
4 κ. σούπας αλεύρι
8-10 φρυγανιές (σικάλεως/ολικής)
250 γρ. Φέτα με χαμηλά λιπαρά
Αλάτι, πιπέρι, άνηθος
Εκτέλεση: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ
Αφήνουμε το μείγμα να σταθεί στο ψυγείο για 1-2 ώρες
Ψήνουμε στο φούρνο (πάνω-κάτω) στους 180° για 45-50′
Σερβίρουμε με γιαούρτι για ένα δροσιστικό και πλήρες γεύμα
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε - Τι αλλάζει
Το νέο σήμα που μπαίνει στους δρόμους – Τι σημαίνει η πινακίδα με το λουλούδι;
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ