kakopoiisi
Η διαρκής διαδικτυακή κακοποίηση ανήλικης - Πρωτοφανής υπόθεση απασχόλησε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης που επέβαλε στον 23χρονο κατηγορούμενο συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών.

Καταδικάστηκε νεαρός από Τριμελές Πλημμελειοδικείο  Θεσσαλονίκης που είχε κάνει κόλαση τη ζωή ανήλικης κοπέλας, την οποία απειλούσε και την προέτρεπε να προβεί σε αδιανόητες πράξεις.

Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός καταδικάστηκε καθώς προέτρεψε την ανήλικη τότε κοπέλα  να προκαλέσει με μαχαίρι ακρωτηριασμό των γεννητικών της οργάνων, ενώ, υπό την απειλή δημοσίευσης γυμνών φωτογραφιών που κατείχε παράνομα, την ανάγκασε να αυτοτραυματιστεί με αιχμηρό αντικείμενο, χαράσσοντας τις λέξεις «Συγγνώμη» και «Αλήθεια» στο σώμα της.

κακοποιηση

Το δικαστήριο επέβαλε στον 23χρονο, σήμερα, κατηγορούμενο, συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών. Οι δικαστές διέταξαν την έκτιση μέρους της παραπάνω ποινής και συγκεκριμένα για 3 μήνες, ενώ το υπόλοιπο το ανέστειλαν. Ο καταδικασθείς δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ούτε παραστάθηκε με πληρεξούσιο δικηγόρου. 

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στις αρχές του 2021 από τη μητέρα της παθούσας. Η ίδια είχε αντιληφθεί το προηγούμενο διάστημα αλλαγές στη συμπεριφορά της 17χρονης- τότε- κόρης της, ενώ η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν όταν η ανήλικη απευθυνόμενη στην μητέρα τής ζήτησε βοήθεια για να βάλει τέλος στον εφιάλτη που βίωνε, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πως δεχόταν απειλές για τη ζωή της και γι' αυτό το λόγο αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τον Φεβρουάριο του 2021 προσπάθησε να την πείσει να βάλει ένα μαχαίρι στην γεννητική της περιοχή και να το περιστρέψει έτσι ώστε να προκαλέσει ακρωτηριασμό, με την ανήλικη να αρνείται. Το ίδιο διάστημα, την ανάγκασε να τραυματίσει το σώμα της με μαχαίρι χαράσσοντας στο αριστερό της πόδι και στο αριστερό της χέρι τις λέξεις «Συγγνώμη» και «Αλήθεια» (στα αγγλικά "truth"). Επιστρατεύοντας τις ίδιες απειλές περί δημοσίευσης γυμνών φωτογραφιών την ανάγκασε, δε, να του αποκαλύψει του κωδικούς πρόσβασης στα προφίλ της στα socia media με τα οποία διέγραψε έναν λογαριασμό.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για «απόπειρα ακρωτηριασμού γεννητικών οργάνων γυναίκας», «παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων» και «παράνομη βία» (κατ' εξακολούθηση οι δύο τελευταίες πράξεις).

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

egkefalos
Με ποια καθημερινή συνήθεια θα μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με νευροψυχολόγο
Τα παιχνίδια γνώσεων μπορούν να βοηθήσουν, αλλά αυτή η συνήθεια είναι ακόμα πιο αποτελεσματική
Με ποια καθημερινή συνήθεια θα μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με νευροψυχολόγο