αστυνομία περιπολικό
ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ/INTIME NEWS
Τι αναφέρουν οι νέες πληροφορίες για τον 55χρονο που μαχαίρωσε μάγειρα σε ουζερί

Νέα στοιχεία έγιναν γνωστά σχετικά με την υπόθεση επίθεσης στο ουζερί στη Μενεμένη της Θεσσαλονίκης.

Ιδιοκτήτης ο 55χρονος

Στο MEGA μίλησε ο δικηγόρος του 55χρονου που μαχαίρωσε στην κοιλιά τον 65χρονο μάγειρα στη Θεσσαλονίκη και έδωσε πληροφορίες σχετικά με το βίαιο περιστατικό. 

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου είπε ότι ο πελάτης του πριν κάποιο καιρό ήταν ο ιδιοκτήτης του ουζερί στη Μενεμένη μαζί με τη γυναίκα που ήταν μπροστά στο περιστατικό. Για φορολογικούς λόγους ωστόσο, ο ίδιος μεταβίβασε το κατάστημα στη γυναίκα. Μετά από κάποιο καιρό ωστόσο το μαγαζί άλλαξε και πάλι χέρια και η γυναίκα το μεταβίβασε σε τρίτο άτομο.

Το περιστατικό

Αφορμή για την επίθεση με μαχαίρι στη Θεσσαλονίκη στάθηκε μια μερίδα κοντοσούβλι η οποία δεν ικανοποιούσε τον πελάτη του ουζερί. Το θύμα της βίαιης επίθεσης αφού πήρε εξιτήριο μίλησε στο STAR για όσα πέρασε.

«Μου λέει θέλω κοντοσούβλι, μου λέει είναι σημερινό το κοντοσούβλι; Λέω ''επιμένω σου είπα και στην αρχή''. Μου λέει είναι σημερινό; Ναι, πάλι. ''Ε όχι'' λέει. Άρχισε να μου βρίζει τη μάνα, άρχισε να βρίζει τη μάνα του αφεντικού, ό,τι έβγαινε από το στόμα του, λέω ''ώπα, δεν θα μου βρίζεις τη μάνα μου. Είμαι 65 χρονών, λίγο σεβασμό, σε βλέπω που έχεις πιει αλλά σταμάτα'' είπα. Δεν σταματούσε, αρπάζει το πιρούνι και κάνει το πιρούνι έτσι, σαν αυτούς που πάνε να παλέψουνε», είπε ο μάγειρας για όσα προηγήθηκαν του μαχαιρώματος που δέχτηκε.  

Στη συνέχεια ο 65χρονος κατάφερε να αποσπάσει από τον δράστη το πιρούνι αλλά ο θύτης τότε του επιτέθηκε κρατώντας μαχαίρι. «Και κάνει μία έτσι με όλη την ψυχή του. Δηλαδή σαν να έριξε σε κρέας σκοτωμένο. Τέτοιο άνθρωπο δεν έχω ξαναδεί. Αυτή η εικόνα έχει μείνει στα μάτια μου. Δεν μπορώ να τη βγάλω. Όποτε βλέπω μαχαίρι μου βγαίνει αυτό. Δεν τρώω πια με μαχαίρι, μόνο με κουτάλα», συμπλήρωσε ο μάγειρας από τη Θεσσαλονίκη.  

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα