Πάνος Καλίδης
Τα «καρφιά» στον Ανδρέα Μικρούτσικο - «Η μόνη κρίση του που μπορώ να εμπιστευτώ, είναι η κρίση ηλικίας»

Με «μαργαριτάρια» υποδέχτηκε το νέο έτος ο τραγουδιστής Πάνος Καλίδης, ο οποίος αναφερόμενος στον γεγονός ότι ετοιμάζεται να παντρευτεί τη σύντροφό του Λεάννα Μάρκογλου, υποστήριξε ότι αν κάποιος δεν έχει κάνει θρησκευτικό γάμο, δεν είναι παντρεμένος.

Συγκεκριμένα, είπε στον ΣΚΑΪ: «Η πρόταση γάμου ήταν μία έκπληξη πριν φύγω για το Celebrity, ένα δαχτυλίδι που έπρεπε να πάρω εδώ και πολλά χρόνια. Εάν δεν κάνεις θρησκευτικό γάμο, να πας στην εκκλησία και να σε ευλογήσει ο παπάς, για μένα δεν είσαι παντρεμένος. Πιστεύω ότι θα ολοκληρώσει τη σχέση μας ένας θρησκευτικός γάμος. Γενικά είμαι παραδοσιακός άνθρωπος, στο χωριό μου στη Νέα Σεβάστεια Δράμας οι γάμοι γίνονται παραδοσιακά και ποντιακά, αν και ο δικός μας νομίζω ότι δεν θα γίνει έτσι. Ιδανικά θα ήθελα να είναι ρομαντικά σε κάποιο εκκλησάκι, με πέντε φίλους και τις οικογένειές τους».

Ο τραγουδιστής πέταξε τα… καρφιά του στον Ανδρέα Μικρούτσικο με αφορμή την λεκτική κόντρα που είχαν.

«Πήγα για λίγο και τελικά έμεινα δύο μήνες. Δεν περίμενα να κρατήσει τόσο πολύ και να είναι τόσο δύσκολο», ανέφερε αρχικά ο Πάνος Καλίδης με την δημοσιογράφο να του θυμίζει πως ο Αντρέας Μικρούτσικος είπε ότι «Δεν βλέπεται». Εκεί είναι που απάντησε δηκτικά κι εκείνος: «Η μόνη κρίση του Αντρέα που μπορώ να εμπιστευτώ είναι η κρίση ηλικίας. Είναι λίγο καυστικός. Καθένας έχει την κρίση του, είναι σαν να βγαίνω εγώ στην πίστα και να κρίνω εκπομπές και να σχολιάζω τηλεοπτικά πρόσωπα. Έχει καταντήσει η τηλεόραση οι μισοί να ασχολούνται με τους άλλους μισούς, αντί να λένε γεγονότα και ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αρχαία Ελληνικά
«Όχι»: Η λέξη που κουβαλά αιώνες ιστορίας - H συναρπαστική ετυμολογία της λέξης και οι ινδοευρωπαϊκές της ρίζες.
«Όχι»: Από το «οὐκ» στην καθημερινή λέξη – Η συναρπαστική ετυμολογία μιας άρνησης
«Όχι»: Η λέξη που κουβαλά αιώνες ιστορίας - H συναρπαστική ετυμολογία της λέξης και οι ινδοευρωπαϊκές της ρίζες.
ψαρια
Τι τρώνε τελικά τα ψάρια ιχθυοτροφείου; Η αθέατη πλευρά μιας «εύκολης» επιλογής
Από ιχθυάλευρα μέχρι σόγια και πτηνάλευρα — τα ερωτήματα για βιωσιμότητα και ηθική πίσω από την εκτροφή ψαριών
Τι τρώνε τελικά τα ψάρια ιχθυοτροφείου; Η αθέατη πλευρά μιας «εύκολης» επιλογής