ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ
Ο κατηγορούμενος αρνείται τον ξυλοδαρμό και υποστηρίζει ότι οι μελανιές της μητέρας του είναι από μία σπάνια δερματική ασθένεια

Ένα σοκαριστικό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, έρχεται στη δημοσιότητα, όταν ένας 48χρονος χτυπάει κατά επανάληψη την 70χρονη μητέρα του στον Αλμυρό του Βόλου.

Με μώλωπες σε όλο της το σώμα η 70χρονη γυναίκα κατέρρευσε μπροστά στον Εισαγγελέα και μίλησε για την σκληρή ζωή που περνά με το παιδί της με το οποίο μένουν στο ίδιο σπίτι.

Η επίθεση έγινε το Σάββατο (08/04) και οι λόγοι που προκάλεσαν τον ξυλοδαρμό παραμένουν άγνωστοι.

Μετά από κατανάλωση αλκοόλ, ο 48χρονος επιτέθηκε στην μητέρα του την έριξε στο πάτωμα και άρχισε να την κλωτσά και να την χτυπά με τα χέρια του αλύπητα, για ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες από το gegonota.news.

Η γυναίκα μόλις μπόρεσε να σταθεί στα πόδια της κάλεσε την αστυνομία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όλο της το σώμα ήταν μελανιασμένο από τον ξυλοδαρμό. Αυτό που μπόρεσε να πει στον εισαγγελέα ήταν ότι έχει πέσει ξανά θύμα βίας.

Οι γείτονες στον Αλμυρό φέρεται να γνωρίζουν τα προβλήματα της γυναίκας και κάνουν λόγο για μια προβληματική συμβίωση με την 70χρονη.

Ο κατηγορούμενος γιος της αρνήθηκε ότι την χτύπησε. Είπε πως η μητέρα του έχει μια σπάνια δερματική ασθένεια και το κορμί της παρουσιάζει μωλωπισμούς, δικαιολογώντας το γεγονός ότι δεν έφερε σημάδια ξυλοδαρμού στο πρόσωπο.

Αυτό που παραδέχτηκε ήταν το πρόβλημα με το αλκοόλ.

Οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και ζήτησε προθεσμία για την Μ. Τετάρτη, ενώ η πρότασή του να μείνει σε ξενοδοχείο μέχρι το δικαστήριο απορρίφθηκε και αποφασίστηκε η κράτησή του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ilektrikos
Ηλεκτρικός: Η Αθήνα μεταμορφώνεται - Πού θα κατασκευαστούν 6 νέοι σταθμοί
Την ίδια ώρα που προχωρούν οι εργασίες για την κατασκευή της Γραμμής 4 του Μετρό και η επέκταση της Γραμμής 2 προς Ίλιον βρίσκεται ένα βήμα πριν την...
Ηλεκτρικός: Η Αθήνα μεταμορφώνεται - Πού θα κατασκευαστούν 6 νέοι σταθμοί