sxoleio mosxato viasmos
Η μητέρα της την χτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματός της τόσο με τα χέρια της όσο και με διάφορα αντικείμενα, όπως σκουπόξυλο

Στις 8 Μαΐου 2023 θα δικαστεί από την Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου η υπόθεση με κατηγορούμενο για απόπειρα βιασμού και για απόπειρα κατάχρησης ανηλίκου, που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη, έναν 30χρονο.

Με βούλευμα είχε αποφασιστεί να μην γίνει κατηγορία εις βάρος της 37χρονης συντρόφου του και μητέρας της φερόμενης ως θύματος ανήλικης για την πράξη της με πρόθεση κατ’ εξακολούθηση πρόκλησης σωματικής βλάβης στο πλαίσιο της οικογένειας, κατ’ εξακολούθηση, σύμφωνα με το dimokratiki.gr.

To ιστορικό της υπόθεσης

Ο πρώτος κατηγορούμενος με την σύντροφό του διέμεναν από τον Μάρτιο του 2015 σε διαμέρισμα στη Ρόδο μαζί με τα τρία ανήλικα τέκνα της (δύο από άλλο γάμο).

Η μητέρα των παιδιών μίσθωνε και έτερη οικία, χώρο όπου διέμεναν τα ανήλικα παιδιά, υπό την εποπτεία της μεγαλύτερης εξ αυτών, όταν η ίδια επιθυμούσε να παραμείνει με τον σύντροφό της.

Τον Ιούνιο του έτους 2017, σε χρόνο κατά τον οποίο η μια της κόρη είχε συμπληρώσει το δέκατο τέταρτο έτος της ηλικίας της και διένυε το δέκατο πέμπτο, ο κατηγορούμενος φέρεται, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη που είχε αναπτυχθεί τόσο με τη μητέρα όσο και με την ίδια, να ζήτησε από τη σύντροφό του να πάει μία βόλτα παίρνοντας μαζί της και τα δύο μικρότερα παιδιά.

Τότε φέρεται να κάλεσε, όντας γυμνός, την ανήλικη στο δωμάτιό του και να αποπειράθηκε να την βιάσει.

Η ανήλικη φέρεται να τον απώθησε κλωτσώντας τον στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο έδαφος και η ανήλικη να τρέξει να απομακρυνθεί.

Πέραν αυτού, όπως η ανήλικη περιγράφει, κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο μέχρι και τον Αύγουστο του 2017, σε ημερομηνίες που δεν δύναται να προσδιορίσει επακριβώς η μητέρα της, επανειλημμένως την χτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματός της τόσο με τα χέρια της όσο και με διάφορα αντικείμενα, όπως σκουπόξυλο, προκαλώντας της εκχυμώσεις, εξαιτίας της ανικανότητάς της να φροντίσει τα αδέρφια της λόγω των σχολικών της υποχρεώσεων.

Και οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται την τέλεση των αποδιδόμενων στους ίδιους πράξεων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΟΥ Χαλκίδας
Χαλκίδα: Προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για την απολογία της διευθύντριας ΔΟΥ και των συνεργών της
Προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή πήραν οι επίορκοι εφοριακοί και οι συνεργοί τους στη Χαλκίδα - Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί μια δικογραφία...
Χαλκίδα: Προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για την απολογία της διευθύντριας ΔΟΥ και των συνεργών της
panelladikes_panellinies_alfavita.jpg
Καταγγελία «βόμβα» γονέα υποψήφιου για τα Πρότυπα Γυμνάσια μετά τις αστοχίες: «Υπάρχει αλλοίωση του αποτελέσματος»
«Στην προσπάθειά της να διορθώσει το σφάλμα, η Επιτροπή, έκανε ένα ακόμη μεγαλύτερο», καταγγέλλει ο γονέας
Καταγγελία «βόμβα» γονέα υποψήφιου για τα Πρότυπα Γυμνάσια μετά τις αστοχίες: «Υπάρχει αλλοίωση του αποτελέσματος»