via_ilikiomenoi
Γιος χτυπούσε βίαια τους ηλικιωμένους γονείς του - «Σκάσε, εάν δεν ήμουν εδώ θα της έτρωγες από το πρωί» - Βίντεο που προκαλεί οργή

Οργή προκαλεί βίντεο από τον ξυλοδαρμό ηλικιωμένου ζευγαριού από τον 50χρονο γιο τους. Ο 50χρονος ζητάει λεφτά, φαίνεται να πλησιάζει απειλητικά τον πατέρα του που έχει σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Το βίντεο τραβά η εν διαστάσει σύζυγος του 50χρονου, μια γυναίκα από την Ουκρανία, που κατηγορεί το ηλικιωμένο ζευγάρι πως δεν βοήθησαν την οικογένειά της οικονομικά. Αιτία αυτής της αγριότητας φαίνεται πως είναι τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας.

Ο 80χρονος τρομοκρατημένος, με όσες δυνάμεις έχει, όπως μπορεί, φωνάζει βοήθεια. Ο γιος των ηλικιωμένων τους έχει πάρει το ψυγείο για να μην τρώνε, τους έχει πάρει τα τηλέφωνα για να μην επικοινωνούν και τους έχουν σπάσει την πόρτα για να μπορέσει να μπαινοβγαίνει.

Συγγενείς αναφέρουν ότι ο άντρας ζητάει χρήματα από τους γονείς του, προκειμένου να στηρίξει και τη δική του οικογένεια, ωστόσο οι ηλικιωμένοι πολλές φορές δεν δύνανται να τον βοηθήσουν.

«Διαρκεί 10 χρόνια. Ο γιος και η νύφη κατεβαίνουν στο διαμέρισμα του πατέρα τους, και με διάφορες προθέσεις, ενώ τους απειλούν, αρχίζουν και τους χτυπούν και σπάνε, και καταστρέφουν το σπίτι, ζητώντας λεφτά. Χθες και η νύφη κατέβηκε μόνη της, τους έδειρε, τους χτύπησε τόσο πολύ που κάλεσαν στο νοσοκομείο» αναφέρει συγγενής των ηλικιωμένων.

«Αυτό που φοβόμαστε όλοι είναι τα χειρότερα»

Στενός συγγενής της οικογένειας μίλησε στο Mega για το τι συμβαίνει μέσα σε αυτήν την οικογένεια. «Αυτό είναι η βία από τον έναν γιο του ζευγαριού. Έχουν άλλον έναν γιο. Ο συγκεκριμένος δεν έχει δουλέψει ποτέ και απαιτεί χρήματα από τον πατέρα του εδώ και 10 χρόνια. Ο άνθρωπος ζει με μία σύνταξη και ο γιος τους μαζί με τη νύφη έχουν βρει πολλούς τρόπους για αν τους αναγκάσει να του δίνουν τη σύνταξη. Ο άλλος ο γιος έχει κάνει κάποιες κινήσεις αλλά δεν είδαμε να γίνεται κάτι και γι’ αυτό είπαμε να απευθυνθούμε και στην εκπομπή σας. Αυτό που φοβόμαστε όλοι είναι τα χειρότερα και όσο γνωρίζω τους ανθρώπους, δεν το αξίζουν. Έχουν βρει τρόπο και μπαίνουν κάθε μέρα στο σπίτι, στο οποίο έχουν κάνει ζημιές και το έχουν καταστρέψει».
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kne-logotypo-1200x700.jpg
Καταδίκη της επίθεσης από την ΚΝΕ: «Τραμπούκικη ενέργεια που εξυπηρετεί τον αποπροσανατολισμό»
«Η απάντηση θα δοθεί στις φοιτητικές εκλογές», τονίζει η οργάνωση
Καταδίκη της επίθεσης από την ΚΝΕ: «Τραμπούκικη ενέργεια που εξυπηρετεί τον αποπροσανατολισμό»
nekros
Τραγωδία στο Κερατσίνι: Βρέθηκε νεκρός στην αποθήκη του σπιτιού του ο 43χρονος που αγνοούνταν από τις 28 Απριλίου
Τραγικό τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης – Νεκρός στην αποθήκη του σπιτιού του ο 43χρονος που αναζητούνταν από τις 28 Απριλίου
Τραγωδία στο Κερατσίνι: Βρέθηκε νεκρός στην αποθήκη του σπιτιού του ο 43χρονος που αγνοούνταν από τις 28 Απριλίου
iaponia
Σοκ στην Οσάκα: Άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητο σε μαθητές – «Είχα βαρεθεί τα πάντα»
Επτά παιδιά τραυματίστηκαν αλλά νοσηλεύονται εκτός κινδύνου – Ο δράστης συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Σοκ στην Οσάκα: Άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητο σε μαθητές – «Είχα βαρεθεί τα πάντα»
xrisoxoidis
Χρυσοχοΐδης για Νομική: «Μόνο η σύλληψη αξίζει στους κουκουλοφόρους»
Οργή Χρυσοχοΐδη για την επίθεση στη Νομική – Βολές κατά των πανεπιστημιακών αρχών για αδράνεια στην εφαρμογή του νόμου
Χρυσοχοΐδης για Νομική: «Μόνο η σύλληψη αξίζει στους κουκουλοφόρους»