Πάνος Μιχαλόπουλος: «Σιχάθηκα, για αυτό εξαφανίστηκα» - «Να τους φτύσω; Τσάμπα θα πήγαινε το σάλιο μου…»
Μιλάμε για τον Πάνο Μιχαλόπουλο, ο οποίος ξεκίνησε ως ζεν πρεμιέ με μεγάλη γκάμα, καθώς στα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα έπαιξε στο σινεμά (από τη βραβευμένη ταινία «Ιφιγένεια» του Ευριπίδη πλάι στην Ειρήνη Παππά, με υπογραφή Μιχάλη Κακογιάννη, μέχρι τα γνωστά νεανικά κι ανέμελα φιλμ του Γιάννη Δαλιανίδη «Βασικά… καλησπέρα σας» και «Τα τσακάλια»). Σήμερα απέχει από τα καλλιτεχνικά και ασχολείται με τα πατρογονικά του κτήματα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στον νομό Μεσσηνίας.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είχε γράψει τη δική του ιστορία από τη δεκαετία του 1980, φτάνοντας μέχρι τα τέλη του 2000 ουσιαστικά, όταν και αποφάσισε να αποσυρθεί από τα πάντα και να ζήσει ήρεμα, καλλιεργώντας τη γη του στη Μεσσηνία.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και να γίνει αγρότης.

Οι κακές σχέσεις του ηθοποιού με τον ΑΝΤ1

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δεν διατηρεί καλές σχέσεις και με τον ΑΝΤ1, που ήταν για χρόνια δεύτερο σπίτι του. Ο λόγος; Η απόλυση του γιου του από το κανάλι του Αμαρουσίου, όπου εργαζόταν ως τεχνικός, στα τέλη της δεκαετίας του 2000.

Μάλιστα, τότε συζητιόταν το όνομά του για να συμμετάσχει στο «Dancing with the stars», κάτι που δεν έγινε τελικά, γιατί, όπως αποκάλυψε ο Πάνος Μιχαλόπουλος σε συνέντευξή του το 2010, ήταν πολύ χολωμένος από την άδικη απόλυση του παιδιού του.

«Να συμμετάσχω στο αυτοαποκαλούμενο talent show του ΑΝΤ1 που έδιωξε τον γιο μου, τον Σωτήρη, ύστερα από 12 χρόνια που δούλευε εκεί ως οπερατέρ; Πλάκα μού κάνεις; Έπεσα από τα σύννεφα όταν τον απέλυσαν.

Μου έλεγε παλιά ο Κυριακού ότι «Το παιδί σου είναι και παιδί μου και «Ο μισός ΑΝΤ1 χτίστηκε από σένα», κι αφήνει κάποια ανθρωπάκια του να διώχνουν το παιδί μου – «παιδί του»;

Και θα πάω εγώ να του χορέψω και στο «Dancing ; Χυδαιότητα είναι αυτό! Να τους φτύσω; Τσάμπα θα πήγαινε το σάλιο μου…» είχε δηλώσει ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, σε εφημερίδα.

mihalopoylos_koromila.jpg

Οι δύο γάμοι

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει κάνει δύο γάμους. Από την πρώτη του γυναίκα, που εργαζόταν στην Ολυμπιακή Αεροπορία, απέκτησε έναν γιο, τον Σωτήρη.

Ο δεύτερος γάμος του έγινε με τη Ρούλα Κορομηλά, την οποία γνώρισε το 1981, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και εφτά χρόνια μετά, το 1988, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Όμως, ύστερα από δυο χρόνια τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Η απώλεια που τον στιγμάτισε

Η απώλεια που δεν μπορεί να διαχειριστεί είναι αυτή του «φίλου και αδελφού» του Σωτήρη Μουστάκα έχοντας πει: «Ο θάνατός του με τσάκισε πραγματικά περισσότερο από κάθε άλλον. Για μένα ήταν φίλος και αδελφός. Ήταν η ίδια μας η οικογένεια ο Σωτήρης. Και ήταν σπουδαία ψυχή και άνθρωπος. Σκέψου, δεν μπορώ ούτε να μιλάω για τον χαμό του» είχε πει χαρακτηριστικά.

«Αυτή είναι η μεγάλη μου πίκρα, έχουν φύγει πολλοί άνθρωποι που είχαμε κάτι παραπάνω από μία συνεργασία».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

royla pispirigkou
Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα η απόφαση του Δικαστηρίου για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας
Σύμφωνα με την κατηγορία, το κίνητρο για την εγκληματική ενέργεια σε βάρος της κόρης της για την Πισπιρίγκου ήταν συγκεκριμένα «παθογενή»...
Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα η απόφαση του Δικαστηρίου για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας
γιατροί
Υγειονομικοί: «Οι μεταρρυθμίσεις Γεωργιάδη διαλύουν το ΕΣΥ - Τιμοκατάλογος δεν μπαίνει στην Υγεία»
Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) ανανέωσαν το...
Υγειονομικοί: «Οι μεταρρυθμίσεις Γεωργιάδη διαλύουν το ΕΣΥ - Τιμοκατάλογος δεν μπαίνει στην Υγεία»