Επιδείνωση του καιρού: Βροχές και καταιγίδες αύριο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας
Βροχές και τοπικές καταιγίδες αύριο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, χιονοπτώσεις σε αρκετές περιοχές, αλλά και σταδιακή βελτίωση μέσα στη μέρα από τα δυτικά

Την Κυριακή αναμένονται νεφώσεις με βροχές καθώς χαλάει ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τα φαινόμενα στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια και στα ανατολικά νησιωτικά τμήματα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά, ενώ στην Ήπειρο, στη Μακεδονία, στη Θράκη και στη Θεσσαλία χιονοπτώσεις αναμένονται και σε ημιορεινά τμήματα. Τις βραδινές ώρες χιονοπτώσεις είναι πιθανό να σημειωθούν και σε πεδινά τμήματα του Έβρου. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στις περισσότερες περιοχές κατά τη διάρκεια της ημέρας από τα δυτικά, εκτός από τα ανατολικά-βορειοανατολικά τμήματα όπου θα διατηρηθούν. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί τοπικά παγετός στα ηπειρωτικά.

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται στα ανατολικά ηπειρωτικά, ενώ μικρή πτώση στα βόρεια. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -6 έως 9 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -4 έως 4, στην Ήπειρο από -4 έως 13 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -4 έως 13, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 13 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, ενώ στην Κρήτη από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις έως 5 Μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί έως 6 Μποφόρ και μετά το μεσημέρι δυτικοί έως 5 Μποφόρ. Στο Βόρειο Αιγαίο αρχικά βορειοανατολικοί έως 7 Μποφόρ και μετά το μεσημέρι από βόρειες γενικά διευθύνσεις έως 5 Μποφόρ, ενώ στο Κεντρικό Αιγαίο αρχικά νοτιοανατολικοί και μετά το μεσημέρι βορειοδυτικοί έως 5 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 Μποφόρ και μετά το μεσημέρι από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 Μποφόρ και στα νότια και δυτικά έως 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια όμως θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν μετά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 Μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση και στροφή σε βορειοανατολικούς με εντάσεις έως 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

georgiadis
Απίστευτη δήλωση Γεωργιάδη για Καραμανλή: «Αντί να πούμε μπράβο που παραιτήθηκε, τον σταυρώνουμε»
«Δεν έγινε ένα έγκλημα, όπως λένε από το πρωί έως το βράδυ. Ο Καραμανλής ήθελε να πεθάνουν τα παιδιά; Ο Μητσοτάκης ήθελε να πεθάνουν τα παιδιά; Άρα,...
Απίστευτη δήλωση Γεωργιάδη για Καραμανλή: «Αντί να πούμε μπράβο που παραιτήθηκε, τον σταυρώνουμε»