Βροχή στην Αθήνα - Χριστούγεννα
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Άστατος καιρός αύριο με κατά τόπους βροχές και καταιγίδες, καθώς και πτώση της θερμοκρασίας

Τη Δευτέρα αναμένονται βροχές, οι οποίες από το πρωί θα περιοριστούν σε Θράκη, Μακεδονία, Στερεά, Πελοπόννησο, Αιγαίο και Κρήτη. Τα φαινόμενα στα ανατολικά και βόρεια τμήματα του Αιγαίου και στη Θράκη θα είναι ισχυρότερα και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.

Στα ορεινά των παραπάνω ηπειρωτικών αλλά και σε ημιορεινές περιοχές των κεντρικών και βορείων ηπειρωτικών θα εκδηλωθούν χιονοπτώσεις. Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει για το Βορειοανατολικό Αιγαίο.

Η θερμοκρασία σε πτώση, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Θράκη από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου, στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 1, στην υπόλοιπη Μακεδονία από 1 έως 8, στη Θεσσαλία από 3 έως 10, στην Ήπειρο από 1 έως 11, στη Στερεά από 3 έως 11, στην Πελοπόννησο από 4 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 10, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 5 έως 13, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από 11 έως 15, στις Κυκλάδες από 10 έως 14, στα Δωδεκάνησα από 11 έως 17 και στην Κρήτη από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Η ελάχιστη θερμοκρασία αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ και τοπικά έως 6 Μποφόρ. Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 Μποφόρ, όμως από το πρωί θα γίνουν δυτικοί 3 έως 5 Μποφόρ και προς το βράδυ μεταβαλλόμενοι 2 έως 4 Μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ και τοπικά έως 6 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ και τοπικά έως 6 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και από το απόγευμα από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται κατά διαστήματα βροχοπτώσεις ή χιονόνερο, καθώς και χιονοπτώσεις στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ και στα δυτικά του νομού 3 έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αναδρομικά έως 3.500 ευρώ και αυξήσεις συντάξεων: Ποιοι πληρώνονται

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ναρκω
Ρεκόρ 25ετίας στη χρήση κάνναβης και εκρηκτική αύξηση της κοκαΐνης σε νέους
Οι έφηβοι πειραματίζονται περισσότερο με ουσίες, ενώ οι ειδικοί προειδοποιούν για τα νέα συνθετικά ναρκωτικά και τα επικίνδυνα «κοκτέιλ» χρήσης
Ρεκόρ 25ετίας στη χρήση κάνναβης και εκρηκτική αύξηση της κοκαΐνης σε νέους
μουδρου
Γυμνάσιο Μούδρου: Συμμετοχή στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γεωλογίας με σημαντικές επιδόσεις
Συμμετοχή του Γυμνασίου Μούδρου στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γεωλογίας με σημαντικές επιδόσεις - Μοναδικό σχολείο που συμμετείχε από το Β. Αιγαίο
Γυμνάσιο Μούδρου: Συμμετοχή στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γεωλογίας με σημαντικές επιδόσεις
seismos
Δίκτυο σχολικών σεισμογράφων στην Κρήτη - Παρουσιάζονται τα αποτελέσματα
Περιφέρεια Κρήτης και ΕΛΜΕΠΑ παρουσιάζουν το καινοτόμο πρόγραμμα που έφερε τους μαθητές σε άμεση επαφή με την επιστημονική έρευνα
Δίκτυο σχολικών σεισμογράφων στην Κρήτη - Παρουσιάζονται τα αποτελέσματα