Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Η Νεκταρία
Σοκαριστικό βίντεο από τη γυναικοκτονία στην Κρήτη: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας

Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει τη 48χρονη Νεκταρία να τρέχει προσπαθώντας να σωθεί από τον πρώην σύζυγό της.

Στο βίντεο, φαίνεται ο 54χρονος γυναικοκτόνος με κράνος στο κεφάλι να κυνηγά την Νεκταρία με το μαχαίρι, ενώ εκείνη τρέχει να σωθεί. Στη συνέχεια, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, «την ακινητοποιεί και τη μαχαιρώνει 16 φορές».

Τα πλάνα προέρχονται από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του χώρου με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, στα οποία η 48χρονη είχε βρεθεί αναζητώντας εργασία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά τη δολοφονία της πρώην γυναίκας του, ο δράστης έφυγε από το σημείο κρατώντας το φονικό όπλο και πηγαίνοντας στο μηχανάκι του, εγκατέλειψε τον τόπο του εγκλήματος.

Εκεί, στο πάρκινγκ των δωματίων, την ώρα που πάει να φύγει, τον πλησιάζει η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, η οποία ήταν και εκείνη που ειδοποίησε την αστυνομία.

«Το μαχαίρι το είχα πάντα στο μηχανάκι μου...»

Ο 54χρονος γυναικοκτόνος παρουσίασε τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν, κατά την απολογία του.

Όπως μετέδωσε ο ANT1, υποστήριξε ότι «το μαχαίρι το έχω πάντα στο μηχανάκι μου, κάτω από τη σέλα. Εκείνο το πρωί πήγα στη δουλειά της για να της πω ότι έπρεπε να φροντίσει εκείνη τα παιδιά και ότι σκόπευα να νοικιάσω σπίτι για να μείνω αλλού. Είδα ότι έφτασε στη δουλειά με τον […] και επειδή ξέρω ότι είναι νευρικός και αν με έβλεπε να μιλάω με την Νεκταρία μπορεί να μου έκανε επίθεση, για αυτό πήρα το μαχαίρι μαζί μου, για την προστασία μου».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον ΑΝΤ1, ο 54χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν ζήλευε τη 48χρονη. «Θα της έλεγα ότι θα έφευγα από το σπίτι. Θα νοίκιαζα αλλού. Δεν την ήθελα μαζί μου, να ήμαστε ανδρόγυνο, από εγωισμό. Όταν την ακολούθησα, γύρισε και μου είπε: Ηρθε ο μ…!, εκεί θόλωσα και δεν θυμάμαι τι έγινε μετά».

Επίσης, αρνείται ότι χτυπούσε τη 48χρονη Νεκταρία. «Με τη γυναίκα μου ζούσαμε μαζί στο ίδιο σπίτι μέχρι και πριν από 7 μήνες που έφυγε για να φροντίσει μια ηλικιωμένη. Δεν την είχα δείρει ποτέ. Δεν είχα σηκώσει χέρι πάνω της».

«Εγώ ήξερα ότι μένει στο σπίτι των ηλικιωμένων που φρόντιζε. Τρεις μήνες πριν φύγει από το σπίτι κατάλαβα ότι κάτι συνέβαινε», πρόσθεσε, ενώ φέρεται να ζήτησε συγγνώμη από τα παιδιά του για ό,τι προκάλεσε και ότι δεν ήταν η πρόθεσή του να σκοτώσει τη μητέρα τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα