gynaikoktonia kriti
Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 54χρονος γυναικοκτόνος της Ιεράπετρας

Τo κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Νεάπολης, προκειμένου να απολογηθεί, πέρασε σήμερα ο 54χρονος γυναικοκτόνος της Νεκταρίας στην Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο 54χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή, ο οποίος τον έκρινε προφυλακιστέο.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων πως ποτέ δεν είχε ασκήσει βία σε βάρος της 48χρονης ή στα παιδιά του. Επίσης, φέρεται να δήλωσε πως τον απασχολεί το τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής με αυτά, τη φροντίδα των οποίων έχει αναλάβει προς το παρόν η 22χρονη κόρη του.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναικοκτονία σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην περιοχή του Περιστερά, σε εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων, όπου είχε μεταβεί η γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης εμβόλισε με τη μηχανή στην οποία επέβαινε τη 48χρονη και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε αρκετές φορές όσο ήταν πεσμένη.

Κατά τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή που μετέβη στον τόπο του εγκλήματος, η γυναίκα δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματος και ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Θύμα και θύτης είχαν τέσσερα παιδιά, έναν 25χρονο, μια 22χρονη και δύο δίδυμα 18 ετών ενώ όπως λένε συγγενείς και οικείοι του θύματος, η 48χρονη ήταν θύμα χρόνιας κακοποίησης από τον δολοφόνο της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

metatheseis_21118_1019.jpg
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών: «Τρέχουν» οι προθεσμίες για υπηρεσιακές μεταβολές
Ο Αιρετός του ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας, Τάκης Ρουμπής, ενημερώνει στο alfavita για τις ειδικές κατηγορίες μετάθεσης εκπαιδευτικών
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών: «Τρέχουν» οι προθεσμίες για υπηρεσιακές μεταβολές
ΜΑΝΤΖΟΣ
Περ. ΔιευΘυντής Αττικής Λεωνίδας Μάντζος στο alfavita.gr: «Με εξαιρετική επιτυχία με περισσότερους από 160 συνέδρους-ομιλητές και με μεγάλο ακροατήριο διεξάγεται το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΔΙΠΔΕ»
Σε εξέλιξη το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο των Διευθυντών Εκπαίδευσης (Π.Ε.ΔΙ.Π.Δ.Ε.)
Περ. ΔιευΘυντής Αττικής Λεωνίδας Μάντζος στο alfavita.gr: «Με εξαιρετική επιτυχία με περισσότερους από 160 συνέδρους-ομιλητές και με μεγάλο ακροατήριο διεξάγεται το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΔΙΠΔΕ»