nektaria
Στη λίστα των γυναικών που έχασαν τις ζωές τους λόγω της αδράνεια της αστυνομίας προστέθηκε και η 48χρονη Νεκταρία από την Ιεράπετρα

Την αδράνεια της αστυνομίας καταγγέλλει φίλη της 48χρονης Νεκταρίας, η οποία έπεσε νεκρή το πρωί της Παρασκευής, από το μαχαίρι του εν διαστάσει συζύγου της στο προαύλιο ξενοδοχείου στην τοποθεσία Περιστεράς, έξω από την Ιεράπετρα.

Η φίλη του θύματος μιλώντας στο Mega ανέφερε ότι οι εντάσεις με τον δράστη ήταν συχνές, με τον 54χρονο να έχει απειλήσει και να έχει χτυπήσει στο παρελθόν την 48χρονη. Μάλιστα όπως είπε, η Νεκταρία είχε απευθυνθεί στην αστυνομία για την κατάσταση που βίωνε, χωρίς ωστόσο όπως φαίνεται να γίνει κάποια ενέργεια.

«Είχε ζητήσει βοήθεια, είχε πάει στην αστυνομία» σημείωσε και συμπλήρωσε ότι δε γνωρίζει αν έγινε κάτι. Από την πλευρά του τοπικό αστυνομικό τμήμα διαρρέει ότι δεν είχε γίνει επίσημη - επώνυμη καταγγελία.

Λύτρας: Το Αστυνομικό Τμήμα γνώριζε

Ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος ανέλαβε την εκπροσώπηση της οικογένειας του θύματος, δήλωσε από την πλευρά του μιλώντας στον ΑΝΤ1: 

«Ήταν χωρισμένοι 4 χρόνια. Όλη η οικογένεια είναι σε κατάσταση σοκ. Φοβούνται τα παιδιά και τα τέσσερα. Τους έχει δημιουργηθεί φόβος από τη συμπεριφορά του πατέρα τους. Η μεγάλη κόρη είχε στραφεί εναντίον του, γιατί την είχε χτυπήσει. Είναι άνθρωπος προφανώς με κακοποιητική συμπεριφορά».

«Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν μιλάμε για άνθρωπο που έχει το ακαταλόγιστο» είπε περιγράφοντας πως ο δράστης νοίκιασε το μηχανάκι, πήρε μαζί του το μαχαίρι και πήγε εκεί που δούλευε η Νεκταρία για να την σκοτώσει. «Ήξερε τι πάει να κάνει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λύτρας σημείωσε ακόμα ότι τον προβληματίζει και η συμπεριφορά του δράστη μετά το έγκλημα, καθώς πήγε σε απόκρημνο σημείο και για αρκετή ώρα απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

«Το Αστυνομικό Τμήμα γνώριζε» ανέφερε λέγοντας ότι με βάση τη νομοθεσία δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. «Και οι αστυνομικοί και η πολιτεία δεν μπορεί να προσφέρει προστασία για τέτοιου είδους θέματα» τόνισε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

nazi
«Γιαβόλ» – 4η έκδοση: Πώς ξεπλύθηκαν από το Ναζιστικό τους παρελθόν μεγάλες γερμανικές επιχειρήσεις
Προδημοσίευση από την εμπλουτισμένη νέα έκδοση του βιβλίου του Γιώργου Χαρβαλιά
«Γιαβόλ» – 4η έκδοση: Πώς ξεπλύθηκαν από το Ναζιστικό τους παρελθόν μεγάλες γερμανικές επιχειρήσεις
sklirinsi
Σκλήρυνση κατά πλάκας: Ενδείξεις της νόσου εμφανίζονται στο αίμα πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε ότι οι ασθενείς με αυτά τα αυτοαντισώματα είχαν αυξημένα επίπεδα νευροϊνιδίων χαμηλού μοριακού βάρους (Nfl), πρωτεϊνικά...
Σκλήρυνση κατά πλάκας: Ενδείξεις της νόσου εμφανίζονται στο αίμα πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα