Thumbnail
Αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια, στην υπόθεση θανάτου της 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη, η οποία βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στο πάρκο Νεολαίας, κάτω από τα τείχη στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση, παραπέμπουν σε αυτοκτονία και όχι σε δολοφονία. Οι πρώτες ενδείξεις διαμορφώνουν μια εικόνα σύμφωνα με την οποία η Κατερίνα Γοργογιάννη έπεσε από πολύ μεγάλο ύψος.

Τα ίδια ευρήματα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η 37χρονη, ήταν νεκρή από το βράδυ της Δευτέρας, 5 Μαρτίου, την ημέρα δηλαδή που εξαφανίστηκε.

Παράλληλα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της Κατερίνας, εξακολουθεί να επιμένει στην εκτίμηση ότι η κόρη της έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργειας, ενώ σε δηλώσεις της σημειώνει ότι δεν υπήρχε κάποιο ζήτημα στη ζωή της Κατερίνας που να την καταρρακώσει και να την οδηγήσει στην απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της.

Υπενθυμίζεται πως η 37χρονη έφυγε από το σπίτι της σε κάποια ανύποπτη στιγμή και ενώ η μητέρα της κοιμόταν. Φεύγοντας πήρε μόνο τα κλειδιά της, αφήνοντας πίσω το κινητό και τα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα, γεγονός που ερμηνεύτηκε από τους οικείους της ότι πρόθεσή της ήταν να πάει κάπου κοντά και να επιστρέψει.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την κοινωνία του Ηρακλείου, από την ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας, μέχρι και τον τραγικό της επίλογο.

Πηγή: ekriti - cretapost

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ατμιστές
Επείγουσα προειδοποίηση για ατμιστές: Τα επιστόμια των ηλεκτρονικών τσιγάρων κρύβουν επικίνδυνους μύκητες
Νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα δείχνει ότι οι χρήστες μπορεί να εισπνέουν παθογόνους μύκητες που προκαλούν πνευμονικά προβλήματα
Επείγουσα προειδοποίηση για ατμιστές: Τα επιστόμια των ηλεκτρονικών τσιγάρων κρύβουν επικίνδυνους μύκητες
ypoyrgeio paideias kai thriskeymaton
Ζαχαράκη για την απώλεια του Χ. Σταμούλη: «Παιδαγωγός που υπηρέτησε την επιστήμη και την εκπαίδευση με αφοσίωση»
Με βαθιά θλίψη, η Υπουργός εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον κορυφαίο θεολόγο και παιδαγωγό
Ζαχαράκη για την απώλεια του Χ. Σταμούλη: «Παιδαγωγός που υπηρέτησε την επιστήμη και την εκπαίδευση με αφοσίωση»
mitsotakis-deth
ΔΕΘ: Μόνιμο επίδομα 250 ευρώ για συνταξιούχους και νέες αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις
Μόνιμο μπόνους 250 ευρώ αναμένεται να πάρουν από φέτος το Νοέμβριο οι συνταξιούχοι πέραν της ετήσιας αύξησης των συντάξεών τους, πιθανότατα...
ΔΕΘ: Μόνιμο επίδομα 250 ευρώ για συνταξιούχους και νέες αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις
Παιδιά στη Γάζα
Ρεσιταλ κυνισμού από Ισραηλινό στρατηγό: «Να πεθάνουν 50 Παλαιστίνιοι για κάθε νεκρό της 7ης Οκτωβρίου – Ας είναι παιδιά»
Σοκ από τις δηλώσεις πρώην Ισραηλινού στρατηγού – «Απαραίτητοι» οι θάνατοι χιλιάδων Παλαιστινίων
Ρεσιταλ κυνισμού από Ισραηλινό στρατηγό: «Να πεθάνουν 50 Παλαιστίνιοι για κάθε νεκρό της 7ης Οκτωβρίου – Ας είναι παιδιά»