Thumbnail
Με απρόοπτα ξεκίνησε το ταξίδι του Α. Σαμαρά στο Μπακού. Βλάβη στο αεροσκάφος. Επέστρεψε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας

Βλάβη παρουσίασε στα όργανα το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, με αποτέλεσμα, ένα τέταρτο μετά την απογείωσή του για την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, το Μπακού, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και οι συνεργάτες του να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας.

Αυτή την ώρα διεξάγεται έλεγχος στο αεροσκάφος, και μόλις επιτραπεί, αυτό θα αναχωρήσει και πάλι για το Μπακού, όπου ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στην εκδήλωση υπογραφής της έναρξης του Αγωγού Φυσικού Αερίου TAP και του κοιτάσματος «Σαχ Ντενίζ 2».

 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα υπογραφεί και η συμφωνία ιδιωτικοποίησης του ΔΕΣΦΑ μεταξύ του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Κωνσταντίνου Μανιατόπουλου και του Προέδρου της Socar κ. Ρόβναγκ Αμπντουλάγιεφ, παρουσία του Προέδρου του Αζερμπαϊτζάν κ. Ιλχάμ Αλίγιεφ και του Έλληνα Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο πρωθυπουργός επιστρέφει στην Αθήνα το απόγευμα της Τρίτης.
 
Πηγή: news247.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

books
«Επιτερπής»: Η λέξη που κρύβει μέσα της τη χάρη και τη χαρά
Μια σπάνια λέξη με αρχαιοελληνική καταγωγή που περιγράφει ό,τι είναι ευχάριστο, όμορφο και ευπρεπές – ένας χαμένος θησαυρός της γλώσσας
«Επιτερπής»: Η λέξη που κρύβει μέσα της τη χάρη και τη χαρά