Thumbnail
Η μονάδα που δημιουργείται εκεί θα αναλάβει τις εργασίες βαφής αλουμινίων

Ενώ τα λουκέτα πάνε σύννεφο...στη κυβέρνηση εξακολουθούν να μας μιλούν για ανάπτυξη...

Στη θυγατρική του εταιρία στη Τουρκία, την Alumil Turkey μετέφερε τις δραστηριότητές του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Αλουμύλ κ. Γιώργος Μυλωνάς, μετά το λουκέτο στην οικογενειακή μονάδα της ΒΑΛΒΕ στην Ξάνθη.

 
Σύμφωνα με αναφορές, λίγες ημέρες μετά το λουκέτο στην πατρογονική εταιρία ΒΑΛΒΕ (η εταιρία του πατέρα του κ. Μυλωνά που μετέπειτα εξελίχθηκε σε εταιρία βαφών αλουμινίων της Αλουμύλ) στην πόλη της Ξάνθης οι δραστηριότητες μεταφέρθηκαν όλες στις θυγατρική εταιρία της Τουρκίας.
 
Πρόκειται για μια εταιρία στην οποία ο κ. Μυλωνάς δεν κατέχει το σύνολο των μετοχών, αλλά το πλειοψηφικό ποσοστό 51% από κοινού με τον τοπικό παίκτη της Has Metal.
 
Η μονάδα που δημιουργείται εκεί θα αναλάβει πλέον τις εργασίες βαφής αλουμινίων και θα στερήσει έτσι από τη δοκιμαζόμενη Βόρεια Ελλάδα μια σημαντική δραστηριότητα.
 
Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο επιχειρηματίας τόνιζε πως η Τουρκία είναι μια εξόχως ανοδική αγορά, όπου η αύξηση πωλήσεων ξεπερνά πολλές φορές και το 20%.
 
Υπενθυμίζεται πως με το κλείσιμο του εργοστασίου στην Ξάνθη 132 εργαζόμενοι έμειναν στην κυριολεξία στον δρόμο, ενώ τους προτάθηκε να απασχοληθούν στο Κιλκίς.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

exetaseis
Σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή οι εξετάσεις εισαγωγής στα Πρότυπα Σχολεία, για το σχολικό έτος 2025-26
Στις 10:00 ξεκινάει η διαδικασία - Η δομή και η διάρκεια των δοκιμασιών - Σε ποια μαθήματα εξετάζονται οι μαθητές και τι πρέπει να ξέρουν οι γονείς
Σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή οι εξετάσεις εισαγωγής στα Πρότυπα Σχολεία, για το σχολικό έτος 2025-26