ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
H σημερινή κινητοποίηση των αγωνιζόμενων απεργών στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά έδειξε όλα τα όρια της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, για το πώς αντιλαμβάνονται τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Αφού εδώ και πολλούς μήνες οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι (στην πραγματικότητα άνεργοι), κυβέρνηση και ιδιώτες, όταν διαμαρτυρήθηκαν, έδειξαν το αυταρχικό και πραγματικό τους πολιτικό πρόσωπο, που δεν είναι άλλο από αυτό της βίας και της καταστολής.
Το δσ. του συλλόγου μας καταγγέλλει τον αυταρχισμό της κυβέρνησης, τον ξυλοδαρμό και τις συλλήψεις δεκάδων εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.
Ζητούμε την άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων.
Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση στους εργαζόμενους στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.
Απέναντι στην καταστολή και την ολοκληρωτική επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι σήμερα, προβάλλουμε τους ταξικούς μας αγώνες και την αλληλεγγύη μας.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Καλλώνης Σταύρος Βατίστας Βασίλης
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Νηπιαγωγεία - Δημοτικά: Αυτό είναι το νέο μάθημα τον Σεπτέμβριο
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ