Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Ποιες ειδικότητες αφορούν

Λήγουν αύριο, Τρίτη 22 Απριλίου 2025 οι αιτήσεις στην προκήρυξη που δημοσίευσε το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο στην Αθήνα, για την πρόσληψη συνολικά 132 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη αναγκών.

Όπως αναφέρει το proson.gr, οι θέσεις απευθύνονται σε απόφοιτους Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΔΕ και ΥΕ), δηλαδή σε απόφοιτους λυκείου και γυμνασίου, οι οποίοι θα υπογράψουν επτάμηνες συμβάσεις εργασίας (ΑΣΕΠ ΣΟΧ) και όχι πέραν της 31ης Δεκεμβρίου 2025.

Οι ειδικότητες

Οι ζητούμενες ειδικότητες είναι οι εξής:

  • ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων - 120 θέσεις
  • ΔΕ Νυχτοφυλάκων Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων - 4 θέσεις
  • ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας Εσωτερικών Χώρων - 8 θέσεις

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

italika
Αποκλεισμός-σοκ για την ιταλική γλώσσα από το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας
«Αιφνιδιαστική και αδικαιολόγητη απόφαση» – Κίνδυνος για τη βιωσιμότητα των τμημάτων Ιταλικής Γλώσσας στα Πανεπιστήμια
Αποκλεισμός-σοκ για την ιταλική γλώσσα από το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας
αμεα
«Δεν ζούμε σε ζούγκλα, αλλά σε πολιτεία» - Επιστολή φοιτητή για τις διακρίσεις σε βάρος ΑμεΑ
Έκκληση για θεσμική παρέμβαση απέναντι στις διακρίσεις εις βάρος ατόμων με αναπηρία και διαφορετικότητα
«Δεν ζούμε σε ζούγκλα, αλλά σε πολιτεία» - Επιστολή φοιτητή για τις διακρίσεις σε βάρος ΑμεΑ
λικερ
Λικέρ ρόδι: Πώς το φτιάχνουμε στο σπίτι – Το πιο ωραίο κέρασμα του φθινοπώρου
Το τελικό αποτέλεσμα σερβίρεται παγωμένο και συνοδεύει ιδανικά επιδόρπια, προσφέροντας μια απλή αλλά εκλεπτυσμένη σπιτική απόλαυση
Λικέρ ρόδι: Πώς το φτιάχνουμε στο σπίτι – Το πιο ωραίο κέρασμα του φθινοπώρου